Libnet.ro
UNICEF

07:30

Parintii copilului batut fara mila, in parcul de langa Timis, si-au retras plangerea. Ce au facut autoritatile

Antena3 Antena3,
Parintii copilului batut fara mila, in parcul de langa Timis, si-au retras plangerea. Ce au facut autoritatile

Parintii copilului batut fara mila de parintii unui bebelus lovit de o minge pe terenul de joaca si-au retras plangerea si s-au impacat cu ceilalti parinti. Cazul a fost anulat si nu se vor mai aplica sanctiuni pentru lovire si alte violente, chiar daca baiatul lovit si-a rupt clavicula dupa ce a fost trantit la pamant de tatal furios. continuă pe Antena3

Copil batut fara mila, in parc, de parintii unui alt copil pe care l-a lovit cu o minge, in Timis. Baiatul are clavicula rupta!

Un baiat care l-ar fi lovit cu mingea pe un alt copil a fost batut crunt de parintii acestuia din urma. Totul s-a intamplat vineri dupa-amiaza, intr-un parc din Timis.

Parintii baiatului batut intr-un parc din Timis si-au retras plangerea

Parintii baiatului si cei ai fetitei care au avut un conflict in parcul din localitatea Parta, din judetul Timis au rezolvat conflictul pe cale amiabila. Plangereadepusa la Politie a fost.

VIDEO Bataie in fata unui mall. Tinerii si-au dat pumni, fara mila, de fata cu toti clientii magazinului

Un video cu o bataie care a avut loc in fata unui mall din Targoviste face inconjurul tarii! Tinerii si-au dat pumni, fara mila, de fata cu toti clientii magazinului. Bataie de zile mari in fata unui mall din Targoviste Un clip cu doi barbati care se iau la bataie chiar in parcarea Dambovita Mall .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )