Libnet.ro
UNICEF

09:00

Parintii ar putea primi zile libere de la locul de munca daca se inchid scolile din cauza vremii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Parintii ar putea primi zile libere de la locul de munca daca se inchid scolile din cauza vremii

Proiectul care prevede ca unul dintre parinti sa stea acasa in momentul in care scolile si gradinitele se inchid din cauza vremii a primit raport favorabil in Comisia de Munca din Camera Deputatilor. Proiectul urmeaza sa intre in dezbaterea plenului. continuă pe Wall-Street Ro

Parintii vor avea zile libere daca se nchid scolile din cauza conditiilor meteo Proiectul a fost adoptat de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, proiectul de lege ce prevede acordarea unor zile libere pentru unul dintre parinti, in situatia inchiderii temporare a unitatilor de invatamant. Proiectul vizeaza copiii cu varsta de pana in 12 ani sau incadrati in categoria persoanelor cu dizabilitati, relateaza Mediafax. Camera Deputatilor este for decizional.

Zile libere pentru parinti daca se nchid scolile din cauza conditiilor meteo. Proiectul a fost avizat favorabil de deputatii din comisia pentru munca

Comisia pentru munca a Camerei Deputatilor a intocmit, marti, raport favorabil privind proiectul de lege ce prevede acordarea unor zile libere pentru unul dintre parinti, in situatia inchiderii temporare a unitatilor de invatamant.

Proiectul prin care parintii primesc zile libere daca sunt inchise scolile, adoptat in comisie de catre deputati

In situatia in care unitatile scolare sunt inchise temporar din diferite motive, parintii au dreptul la mai multe zile libere pentru supravegherea copiilor, arata un proiect de lege care a primit, astazi, raport favorabil in Comisia de munca a Camerei Deputatilor.

Cate zile libere vor avea romanii in 2020. Ce s-a modificat prin Codul Muncii

Este luna decembrie, acea perioada din an in care romanii se strang in familie, petrec si isi fac planuri pentru anul viitor. Si pentru ca munca face parte din viata fiecaruia si este nevoie de pauze pentru reimprospatare, multi se gandesc deja la zilele libere din 2020. Romanii vor avea 15 zile libere in 2020 .

ZILE LIBERE 2020. Cate zile de odihna vor avea romanii in noul an

in 2020, potrivit Codului Muncii, angajatii se vor bucura de 15 zile libere dintre care 11 vor cadea in cursul saptamanii.

S-a votat: Noi ZILE LIBERE pentru romani! Anuntul facut de Camera Deputatilor in urma cu putin timp

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, proiectul de lege ce prevede acordarea unor zile libere pentru unul dintre parinti, in situatia inchiderii temporare a unitatilor de invatamant. Proiectul vizeaza.

SE DAU BANI DE LA STAT! Romanii vor putea primi 710 lei pe luna! NU E GLUMA!

Vesti bune pentru romanii care au copii si vor sa revina la munca. Parintii care au copii cu varste de maxim 3 ani, dar totusi vor sa reintre in campul muncii ar putea sa ceara pana la 710 lei de la.

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )