Libnet.ro
UNICEF

07:15

Parintii unor elevi din Mures au cerut, de teama coronavirusului, izolarea unui copil a carui mama s-a intors din China

Adevărul Adevărul,
Parintii unor elevi din Mures au cerut, de teama coronavirusului, izolarea unui copil a carui mama s-a intors din China

Parintii unor elevi de clasa I de la o scoala din Targu Mures au cerut izolarea la domiciliu, pentru doua saptamani, a unui copil a carui mama tocmai a revenit din China. Ei se tem ca femeia ar putea fi infectata cu coronavirus. continuă pe Adevărul

Targu Mures: Parintii unor elevi cer izolarea unui copil a carui mama se va intoarce din China peste cateva zile

Parintii unor elevi de la Scoala Gimnaziala George Cosbuc din Targu Mures au cerut, in scris, conducerii scolii izolarea unui copil a carui mama se va intoarce din China in zilele urmatoare, de teama ca femeia sa nu fie purtatoare de coronavirus, solicitand ca elevul sa stea acasa pe perioada in care mama lui se va afla in carantina, transmite Agerpres.

Parintii unor elevi de la o scoala din judetul Mures, solicitare de urgenta dupa ce au aflat ca mama unui copil urmeaza sa se intoarca din China

Romanii sunt tot mai speriati de epidemia de coronavirus care a luat cu asalt numeroase tari si incearca sa devina cat mai precauti.

Panica iscata de coronavirus intr-o scoala din Targu Mures: Parintii unor elevi cer izolarea unui copil (VIDEO)

Situatie scandaloasa la o scoala din Targu Mures. Parintii elevilor cer ca un copil sa nu mai mearga la ore, de teama ca mama sa, care se intoarce din China, poate fi suspecta de coronavirus. Oamenii au.

Peste zece persoane in carantina la Galati, de teama coronavirusului

Cel putin 13 persoane sunt in carantina, la Galati, de teama noului virus ucigas. Este vorba despre opt romani si cinci chinezi, care au venit din China in ultima perioada si care trebuie sa stea acum izolati in case timp de doua saptamani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,194 seconds )