Libnet.ro
UNICEF

17:00

Paris: Circa 100 de persoane au protestat la Ambasada Romaniei fata de ingradirea dreptului la vot

B1 B1,
Paris: Circa 100 de persoane au protestat la Ambasada Romaniei fata de ingradirea dreptului la vot

Aproximativ 100 de romani s-au strans, luni seara, in apropiere de Ambasada Romaniei la Paris, pentru a protesta fata de ingradirea dreptului la vot in primul tur al alegerilor prezidentiale. Luni seara,. continuă pe B1

VIDEO Alegatori nemultumiti la Ambasada Romaniei din Paris: Va bateti joc de noi

Romanii din diaspora stau la coada ore in sir ca sa isi exercite dreptul de vot. Pe adresa redactiei au venit fotografii de la alegatorii din Strasbourg, Viena, Paris, Munchen, care sunt revoltati ca desi au stat ore intregi la cozi nu vor reusi sa voteze. Romania Curata a publicat un video cu romanii nemultumiti de la Ambasada Romaniei din Paris.

Mai multe persoane au protestat, la Paris, fata de ingradirea dreptului la vot: Dreptate si onoare calcate in picioare!

Aproximativ 100 de romani s-au strans, luni seara, in apropiere de Ambasada Romaniei la Paris, pentru a protesta fata de ingradirea dreptului la vot in primul tur al alegerilor prezidentiale, potrivit Mediafax. Luni seara, intre 18:00 si 20:00 ora locala), circa 100 de romani s-au adunat, in ploaie, in apropiere de Ambasada Romaniei la Paris, in urma unei initiative lansate pe Facebook.

VIDEO La Ambasada Romaniei din Paris a fost chemata Politia franceza dupa ce sectiile de vot s-au inchis

Un cititor HotNews. ro ne-a transmis ca la Ambasada Romaniei din Paris a fost chemata Politia franceza, sute de oameni au ramas la ambasada pentru ca nu au putut vota, iar spiritele sunt extrem de incinse. Informatia a fost confirmata si de purtatorul de cuvant al Biroului Electoral Central, Marian Muhulet. 03: Cristian Muresan, un cetatean roman aflat la coada in Paris, a declarat pentru HotNews. ro ca la fata locului au venit circa 100-200 de politisti francezi fata de cei circa o mie de romani. Politistii au inchis portile Ambasadei si din cei o mie de romani au putut intra pentru a continua procesul de vot cam jumatate.

Proteste la Ambasada Romaniei la Paris. Peste 60 de persoane ii cer demisia lui Titus Corlatean

Peste 60 de persoane care nu au putut vota ieri s-au strans luni seara in fata Ambasadei Romaniei de la Paris pentru a-i cere demisia ministrului de Externe, Titus Corlatean, ca urmare a proastei organizari a sectiilor de vot din diaspora. Mii de romani nu au putut vota, ieri, desi au asteptat ore intregi la cozi pentru ca sectiile fie nu aveau suficiente stampile, fie organizatorii erau prea putini.

Proteste la Ambasada Romaniei la Paris. Peste 60 de persoane cer demisia lui Titus Corlatean

Peste 60 de persoane s-au strans luni seara in fata Ambasadei Romaniei de la Paris pentru a-i cere demisia ministrului de Externe, Titus Corlatean, ca urmare a proastei organizari a sectiilor de vot din diaspora. Mii de romani nu au putut vota, ieri, desi au asteptat ore intregi la cozi pentru ca sectiile fie nu aveau suficiente stampile, fie organizatorii erau prea putini.

Zeci de persoane au protestat la MAE fata de votarea din strainatate cerand demisia lui Corlatean

Zeci de persoane, majoritatea tineri, protestau ieri seara in fata sediului Ministerului Afacerilor Externe MAE) fata de organizarea alegerilor in strainatate, cerand demisia ministrului Titus Corlatean, potrivit Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )