Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parisul suspenda exporturile catre Turcia de materiale de razboi care pot fi utilizate in Siria

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Parisul suspenda exporturile catre Turcia de materiale de razboi care pot fi utilizate in Siria

Franta a decis sa suspende orice plan pentru exportul in Turcia de materiale de razboi care ar putea fi utilizate in cadrul ofensivei din Siria, au anuntat sambata ministerul francez al armatelor si de externe, noteaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Germania a sistat, in totalitate, exporturile de armament catre Turcia. Reactia sfidatoare a Ankarei

Ministrul de Externe german, Heiko Maas, a anuntat oprirea exportului de armament catre Turcia din cauza ofensivei din nord-estul Siriei, anuntaDeutsche Welle. Dat fiind contextul ofensivei Turciei din.

Germania interzice exporturile de armament catre Turcia

Germania a interzis exporturile de arme catre Turcia, ca reactie la atacul tarii asupra militiei kurde YPG, din nord-estul Siriei, a transmis, sambata, o purtatoare de cuvant a Ministerului de Externe de la Berlin.

Franta a suspendat vanzarile de arme catre Turcia

Franta a anuntat sambata ca a suspendat toate vanzarile de arme catre Turcia si a avertizat Ankara ca ofensiva sa din nordul Siriei ameninta securitatea europeana, potrivit Mediafax care citeaza Reuters.

Germania a interzis exporturile de armament catre Turcia

Germania a interzis exporturile de arme in Turcia, din cauza ofensivei acesteia impotriva militiilor kurde YPG din Siria, a declarat sambata un purtator de cuvant al Ministerului german de Externe, ttransmite Reuters.

O tara membra NATO suspenda exportul de arme catre Turcia

Norvegia, membra NATO, la fel ca Turcia, a anuntat joi suspendarea exportului de arme catre regimul de la Ankara dupa lansarea ofensivei militare Izvorul Pacii impotriva kurzilor din nord-estul Siriei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2628 seconds )