Libnet.ro
UNICEF

12:45

Parlament: Amendamentele la Legea descentralizarii se pot depune pana luni la ora 15.00

B1 B1,
Parlament: Amendamentele la Legea descentralizarii se pot depune pana luni la ora 15.00

Birourile Permanente aleParlamentului au decis, vineri, ca grupurile parlamentare pot depune amendamente la Legea descentralizarii pana luni, ora 15. Sedinta de plen pentru procedura asumarii. continuă pe B1

Legea descentralizarii a trecut de Guvern

Guvernul a aprobat, in sedinta de ieri, proiectul Legii descentralizarii si intentioneaza sa se reuneasca, marti, in sedinta speciala pentru a discuta amendamente care vor fi depuse de parlamentari la proiectul descentralizarii. --- * Update 13:44 Toader: PDL va contesta la CC Legea descentralizarii and Sedinta Birourilor Permanente ale Parlamentului in care s-a stabilit programul asumarii raspunderii pe Legea descentralizarii s-a desfasurat fara cvorum, a declarat, astazi, liderul deputatilor PDL, Mircea Toader, adaugand ca PDL va contesta actul normativ la Curtea Constitu and tionala CC), pe procedura si pe fond.

PDL anunta ca va contesta Legea descentralizarii la Curtea Constitutionala

Liderul deputatilor PDL, Mircea Toader, a declarat, vineri, ca sedinta Birourilor Permanente ale Parlamentului in care s-a stabilit programul asumarii raspunderii pe Legea descentralizarii s-a desfasurat fara cvorum, el precizand ca PDL va contesta actul normativ la CC, pe procedura si pe fond.

Legea descentralizarii a trecut de Guvern

Guvernul a aprobat, in sedinta de ieri, proiectul Legii descentralizarii si intentioneaza sa se reuneasca, marti, in sedinta speciala pentru a discuta amendamente care vor fi depuse de parlamentari la proiectul descentralizarii.

Un monstru: legea descentralizarii a lui Liviu Dragnea

In matematica, din cate tin minte, solutia banala este un concept onorabil si util. in oricare alt domeniu, este instrumentul fie al puturosului, fie al prostului, fie al smecherului - dar si sursa sigura de dezastre. Cand s-a apucat sa scrie viitoarea lege a descentralizarii, Liviu Dragnea pare sa fi adoptat solutia banala. Si aici nu e vorba de matematica.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )