Libnet.ro
UNICEF

14:00

Un parlamentar german cere Comisiei Europene sa investigheze votul din diaspora la alegerile prezidentiale din Romania

Adevărul Adevărul,
Un parlamentar german cere Comisiei Europene sa investigheze votul din diaspora la alegerile prezidentiale din Romania

Comisia Europeana trebuie sa insiste in vederea unei investigatii in legatura cu votul din diaspora la prezidentialele din Romania, a declarat de curand presedintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag, Gunther Krichbaum, conform Mediafax. continuă pe Adevărul

Oficial german: CE trebuie sa insiste in vederea unei investigatii privind votul din diaspora. O manipulare atat de masiva a votului nu s-a mai intamplat in niciun stat UE

Presedintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag, Gunther Krichbaum, considera ca CE trebuie sa insiste in vederea unei investigatii privind votul din diaspora la prezidentialele din Romania, apreciind ca au fost incalcate drepturile cetatenilor europeni, potrivit Mediafax. Impiedicarea dreptului de vot reprezinta, in opinia mea, o fraudare a alegerilor, deoarece este manipulata vointa poporului. O manipulare atat de masiva a votului ca duminica nu s-a mai intamplat pana acum in niciun stat membru al UE, precizeaza Krichbaum, care considera ca Victor Ponta si-a pierdut orice autoritate de a mai exercita o functie guvernamentala.

Oficial german: CE trebuie sa insiste in vederea unei investigatii privind votul din diaspora la prezidentialele din Romania

Presedintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag, Gunther Krichbaum, considera ca CE trebuie sa insiste in vederea unei investigatii privind votul din diaspora la prezidentialele din Romania, apreciind ca au fost incalcate drepturile cetatenilor europeni.

Angela Filote, ambasadoarea Comisiei Europene, asteapta de sapte ore sa voteze, la Bruxelles

Ambasadoarea Comisiei Europene, Angela Filote, asteapta de sapte ore in fata unei sectii de votare din Bruxelles, unde s-au strans mii de oameni.

Sefa reprezentantei Comisiei Europene la Bucuresti, Angela Filote, spune ca a stat peste 7 ore sa voteze la ICR Bruxelles

Angela Filote, sefa reprezentantei Comisiei Europene la Bucuresti, a postat pe contul sau de Facebook ca a votat la ICR Bruxelles dupa ce a stat peste 7 ore la coada.

Oficial al Comisiei Europene: Avem incredere ca autoritatile romane vor cerceta plangerile primite din diaspora

Comisia Europeana are incredere ca autoritatile romane vor cerceta plangerile primite din diaspora dupa votul de duminica, a declarat, luni, purtatorul de cuvant Margaritis Schinas, precizand ca organizarea de alegeri libere si corecte reprezinta o componenta indispensabila a valorilor democratice ale UE. Intrebat de problemele cu care s-au confruntat romanii din strainatate, purtatorul de cuvant al CE, Margaritis Schinas, a declarat ca alegerile reprezinta responsabilitatea statelor membre, dar a subliniat ca oganizarea de alegeri libere si corecte reprezinta o componenta indispensabila a valorilor democratice care stau la baza UE.

Teodor Melescanu, despre incidentele de la votul din diaspora

Teodor Melescanu a vorbit, in emisiunea Sinteza Zilei, despre incidentele de la sectiile de votare din diaspora, unde s-au folosit gaze lacrimogene impotriva romanilor care incercau sa-si exercite dreptul la.

VIDEO Votul din Italia, de cealalta parte a portilor / Un vot la Bologna in 14,5 secunde

Duminica, in Italia, mii de romani au stat la coada in ploaie, frig si vant, pentru a putea vota. Am stat aproape opt ore cu alegatorii la Consulatul din via del Serafico la Roma. Politistii italieni au intervenit putin dupa ora 16:30, inchizand poarta principala, in timp un grup de oameni a incercat sa avanseze catre incinta cladirii. Au fost imbranceli, inghesuiala si cateva momente de tensiune puternica intre fortele de ordine si alegatorii din rand. In orele lungi de asteptare oamenii, epuizati, au strigat lozinci, s-au inghesuit sub umbrele, au impartit un sandvis, un covrig, o sticla cu apa. Un fluviu de oameni gata sa se reverse in orice moment dincolo de o poarta pe care e scris sectia de votare. Dar ce s-a intamplat in spatele portilor?.

VIDEO Dan Sova cere demisia lui Liviu Dragnea din functia de presedinte executiv al PSD: In mod evident, aceasta campanie a fost pierduta, in primul rand, din vina domniei sale

Dan Sova, fost ministru al Transporturilor in Guvernul Ponta, a cerut, luni, demisia lui Liviu Dragnea din functia de presedinte executiv al PSD, motivand ca Dragnea, in calitate de coordonator al campaniei PSD pentru prezidentiale, trebuie sa isi asume responsabilitatea dupa esecul in alegeri si sa faca un pas in spate.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )