Libnet.ro
UNICEF

21:45

Parlamentarii britanici, in picioare in fata unui copil roman. Victor Ciunca, discurs emotionant la Londra (VIDEO)

B1 B1,
Parlamentarii britanici, in picioare in fata unui copil roman. Victor Ciunca, discurs emotionant la Londra (VIDEO)

Discursul exceptional al unui adolescent roman, sustinut in Parlamentul Marii Britanii, a ridicat audienta in picioare. Victor Ciunca, fiul unor romani emigrati, a reprezentat tinerii din Marea Britanie si. continuă pe B1

Un copil roman a ridicat audienta in picioare in Parlamentul Marii Britanii. Discurs de exceptie - VIDEO

Un tanar din Romania a reusit sa ridice audienta in picioare, in urma unui discurs sustinut in Camera Comunelor. Fiul unor romani din Tara Galilor, Victor Ciunca a fost reprezentantul tinerilor din.

Un copil roman a sustinut un discurs in Parlamentul Britanic - VIDEO

Un tanar din Romania a reusit sa ridice audienta in picioare, in urma unui discurs sustinut in Camera Comunelor. Fiul unor romani din Tara Galilor, Victor Ciunca a fost reprezentantul tinerilor din aceasta.

Povestea incredibila a unui copil de cinci ani diagnosticat cu cancer. A murit in bratele parintilor, iar ultimele sale cuvinte au emotionat o lume intreaga

Povestea emotionanta a unui baiat de cinci ani diagnosticat cu cancer, care si-a cerut iertare de la mama lui inainte de a muri, este o adevarata lectie de viata pentru lumea intreaga. Charlie.

Povestile unui criminal roman arestat in Costa Rica, care sustine ca a fugit din tara la sugestia unui sef din Politia Romana

Arestat in luna iunie in Costa Rica de agentii Interpol, criminalul roman Doru Cristian Pilut, in varsta de 41 de ani, va fi extradat la cererea autoritatilor de la Bucuresti. in anul 2002, el a fost condamnat la 15 ani de inchisoare pentru omor cu circumstante agravante.

ATAC SANGEROS in Somalia! Doua masini capcana au EXPLODAT in fata unui hotel. BILANTUL VICTIMELOR (FOTO)

Cel putin 22 de persoane si-au pierdut viata in urma unui atac sangeros, dupa ce doua masini capcana au explodat in apropierea unui hotel din Mogadishu. Paznicii hotelului si ofiterii Departamentului.

INADMISIBIL: Un troleibuz plin cu oameni a trecut pe ROSU la semafor, in fata unui spital! (VIDEO)

Tupeu si inconstienta pentru soferul unui troleibuz din Galati care a pus in pericol vietile a zeci de oameni. Acesta a trecut pe rosu, chiar in fata Spitalului Judetean Clinic de Urgenta. Totul s-a.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )