Libnet.ro
UNICEF

01:06

Parlamentarii si-au aprobat pensiile speciale. Cat vor incasa alesii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Parlamentarii si-au aprobat pensiile speciale. Cat vor incasa alesii

Legislativul a aprobat, marti, cu 303 voturi pentru, 124 voturi impotriva si doua abtineri, proiectul privind pensiile speciale pentru parlamentari, scrie Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Parlamentarii si-au votat pensiile speciale cu o larga majoritate: S-au inregistrat 300 de voturi pentru si 124 impotriva

Parlamentarii au votat pensiile speciale cu peste 300 de voturi, informeaza B1 TV. Opozitia a votat impotriva acestui proiect, fiind inregistrate 124 de voturi in acest sens. Potrivit initiativei legislative,.

Monica Macovei critica parlamentarii care au votat pensiile speciale

Europarlamentarul Monica Macovei a precizat, marti, referitor la pensiile speciale pentru parlamentari, ca senatorii si deputatii si-au marit pensiile fara sa merite.

Parlamentarii si-au votat pensiile SPECIALE. PNL ar putea ataca legea la Curtea Constitutionala

45 - PNL ar putea ataca legea la Curtea Constitutionala. Vom analiza sa vedem daca putem face acest demers, a declarat copresedintele PNL, Alina Gorghiu, imediat dupa ce parlamentarii si-au votat.

Parlamentarii si-au aprobat pensiile. Cristiana Anghel: Meritam sa fim recompensati

UPDATE: Senatoarea PC, Cristiana Anghel, a declarat ca cei care sunt cinstiti au nevoie sa fie recompensati pentru ceea ce au facut, intrucat din pensiile amarate pe care le primesc nu pot trai.

Alina Gorghiu, despre pensiile speciale: Parlamentarii nu sunt o prioritate in acest moment

Copresedinta PNL, Alina Gorghiu, a declarat dupa ce parlamentarii au aprobat pensiile speciale, ca proiectul de lege nu era oportun in acest moment si a avertizat impotriva populismului.

Parlamentarii isi voteaza pensiile speciale. Bugetul, pus in dificultate daca legea va trece de Parlament

Parlamentarii isi voteaza maine pensiile speciale, in ciuda scandalului provocat de proiectul de lege. Controversatul proiect le acorda senatorilor si deputatilor bani in plus la pensie, in functie de numarul.

Parlamentarii isi voteaza azi pensiile nesimtite, in ciuda scandalului provocat de proiect

Parlamentarii isi voteaza astazi pensiile speciale, in ciuda scandalului provocat de acest proiect. Controversata lege le acorda senatorilor si deputatilor bani in plus la pensie, in functie de numarul.

Parlamentarii isi voteaza pensiile speciale in plenul de marti. Cati bani vor primi in plus

Senatorii si deputatii mai fac un pas spre pensiile speciale. Conducerile Camerei Deputatilor si Senatului au fost deja convocate, iar marti vor fi dezbatute pensiile speciale. Ministrul Muncii, Rovana Plumb,.

Cristiana Anghel, despre pensiile speciale: E normal ca parlamentarii sa primeasca o recompensare a meritelor lor (VIDEO)

Senatoarea Cristiana Anghel a vorbit in Parlament despre pensiile speciale deputatilor si senatorilor. Anghel spune ca parlamentarii traiesc din ce le da cetateanul si spune ca e normal sa primeasca o.

Vicepresedintele Federatiei Pensionarilor, Viorel Copil, despre pensiile speciale: Este furt din buzunarul cetatenilor. Este o mizerie faptul ca s-a aprobat asa ceva (VIDEO)

Vicepresedintele Federatiei Pensionarilor, Viorel Copil, a afirmat ca pensiile speciale pentru parlamentari este un furt din buzunarul cetatenilor, pentru ca orice salariat din lume trebuie sa contribuie pentru.

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,191 seconds )