Libnet.ro
UNICEF

14:15

Parlamentul a aprobat in unanimitate solicitarea privind incuviintarea starii de urgenta

România Liberă România Liberă,
Parlamentul a aprobat in unanimitate solicitarea privind incuviintarea starii de urgenta

Parlamentul a aprobat, joi, in unanimitate solicitarea presedintelui Klaus Iohannis privind incuviin. continuă pe România Liberă

Parlamentul a aprobat solicitarea lui Klaus Iohannis privind incuviintarea starii de urgenta

Parlamentul a aprobat, joi, in unanimitate solicitarea presedintelui Klaus Iohannis privind incuviintarea starii de urgenta. Votul a avut loc online din cauza pandemiei de coronavirus, iar parlamentarii au avut la dispozitie sapte minute pentru a vota.

Parlamentul a decis ziua votului pentru incuviintarea starii de urgenta. Cum va decurge votarea

Conducerile Camerei Deputatilor si Senatului au decis, luni, prin videoconferinta, ca votul parlamentarilor de incuviintare a starii de urgenta pe intreg teritoriul Romaniei pentru o perioada de 30 de zile, sa se desfasoare joi, la ora 12. Votul va fi electronic pentru a reduce riscurile asociate epidemiei de coronavirus.

Zegrean: Nu pot fi depuse amendamente la decretul privind instituirea starii de urgenta, e atributul exclusiv al presedintelui

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale a Romaniei Augustin Zegrean a declarat, marti, pentru Agerpres, ca nu pot fi depuse amendamente la decretul emis de seful statului privind instaurarea starii de urgenta, precizand ca doar Guvernul poate interveni, dupa aprobare, prin ordonante de urgenta.

DOCUMENT Ce prevede decretul privind instituirea starii de urgenta

Administratia Prezidentiala a publicat luni decretul semnat de presedintele Klaus Iohannis privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei. Ce prevede acest decret. Starea de urgenta in Romania, oficial in vigoare. Decretul a fost publicat in Monitorul Oficial.

Agentia Nationala pentru Achizitii Publice, precizari cu privire la realizarea achizitiilor prevazute in Decretul presedintelui Romaniei privind instituirea starii de urgenta

Agentia Nationala pentru Achizitii Publice ANAP) a transmis, luni seara, precizari cu privire la realizarea achizitiilor prevazute in Decretul presedintelui Romaniei privind instituirea starii de urgenta.

DOCUMENT Ce masuri in domeniul economic contine decretul privind instituirea starii de urgenta

Administratia Prezidentiala a publicat decretul privind instituirea starii de urgenta, care contine o serie de masuri de protectie pentru populatie, pentru angajatori si angajati.

Document. Decretul privind instituirea starii de urgenta. Toate masurile de forta impuse de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind instituirea starii de urgenta, acesta urmand sa fie publicat in Monitorul Oficial.

Dan Barna: USR va vota decretul privind instituirea starii de urgenta. Cerem autoritatilor sa aplice masurile cu fermitate

Liderul USR Dan Barna a anuntat luni pe Facebook ca formatiunea sa va vota in favoarea aprobarii decretului privind starea de urgenta. Totodata, acesta cere autoritatilor sa aplice masurile proportional si cu fermitate, precum si ca personalul medical sa primeasca o atentie speciala in aceste zile.

Sedinta online a Parlamentului pentru incuviintarea starii de urgenta. Cum vor avea loc dezbaterile si votul

Parlamentul se va intruni joi, de la ora 12,00, in sedinta comuna online, consacrata solicitarii presedintelui Klaus Iohannis privind incuviintarea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei.

Sedinta in premiera la Parlament. Cum se va desfasura plenul in care se va aproba decretul privind instaurarea starii de urgenta

Parlamentarii se reunesc, joi, in sedinta extraordinara, de aceasta data in mediul online pentru a aproba decretul care declara starea de urgenta pe teritoriul Romaniei. Votul va incepe la ora 12.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )