Libnet.ro
UNICEF

22:00

Parlamentul britanic a respins din nou acordul de Brexit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Parlamentul britanic a respins din nou acordul de Brexit

Presedintele Consiliului European a convocat un summit UE in 10 aprilie Deputatii britanici au respins vineri, pentru a treia oara, acordul privind iesirea Regatului Unit din UE Brexit), premierul Theresa May exprimandu-si regretul profund ca deputatii nu au sustinut iesirea ordonata din blocul comunitar. continuă pe Ziarul Bursa

Parlamentul britanic a respins pentru a treia oara acordul de retragere din Uniunea Europeana

Parlamentul britanic a respins vineri, pentru a treia oara, acordul de retragere a Regatului Unit din Uniunea Europeana, informeaza Reuters, AFP si dpa. in favoarea acordului s-au pronuntat 286 de deputati, iar.

ULTIMA ORA Parlamentul britanic a respins a treia oara tratatul privind Brexitul

Deputatii britanici au respins vineri, pentru a treia oara, Tratatul de retragere incheiat in noiembrie intre Londra si Bruxelles, cu 344 voturi la 286, scrie AFP.

UPDATE Parlamentul britanic a respins a treia oara tratatul privind Brexitul

Deputatii britanici au respins vineri, pentru a treia oara, Tratatul de retragere incheiat in noiembrie intre Londra si Bruxelles, cu 344 voturi la 286, scrie AFP.

Brexit: Parlamentul britanic a respins pentru a treia oara acordul de retragere din UE

Parlamentul britanic a respins, pe 29 martie, pentru a treia oara acordul de retragere a Marii Britanii din Uniunea Europeana. 344 de deputati s-au pronuntat impotriva, in timp ce 286 au fost in favoarea acordului Brexit. Imediat dupa ce s-a anuntat rezultatul votului parlamentarilor, premierul Theresa May si-a exprimat regretul profund cu privire la faptul [] .

BREXIT. Parlamentul britanic a respins, a treia oara, acordul de retragere din Uniunea Europeana

Camera Comunelor a respins din nou, a treia oara, proiectul de Acord Brexit negociat de Guvernul Theresa May cu Uniunea Europeana. in favoarea acordului s-au pronuntat 286 de deputati, iar impotriva 344 de.

Criza la nivel european pe acordul Brexit. Consiliul European, convocat de urgenta

Parlamentul britanic a respins vineri, pentru a treia oara, acordul de retragere a Regatului Unit din Uniunea Europeana. in favoarea acordului s-au pronuntat 286 de deputati, iar impotriva documentului 344 de.

DUPA CE PARLAMENTUL A RESPINS, PENTRU A TREIA OARA, ACORDUL DE RETRAGERE A MARII BRITANII DIN UE: Lira sterlina s-a depreciat

Lira sterlina, care se apreciase in ultimele saptamani pe fondul optimismului privind adoptarea unui acord de retragere a Regatului Unit din Uniunea Europeana, s-a depreciat semnificativ fata de dolar, dupa ce Parlamentul britanic a respins, astazi, pentru a treia oara, acordul privind Brexitul.

Parlamentul de la Londra respinge pentru a treia oara acordul Brexit

Parlamentarii britanici au respins pentru a treia oara, astazi, acordul negociat de premierul Theresa May cu Uniunea Europeana.

UPDATE Parlamentul de la Londra respinge pentru a treia oara acordul Brexit. Summit special al UE pe 10 aprilie

Parlamentarii britanici au respins pentru a treia oara, vineri, acordul negociat de premierul Theresa May cu Uniunea Europeana.

UPDATE Parlamentul de la Londra respinge pentru a treia oara acordul Brexit. Summit special al UE la 10 aprilie

Parlamentarii britanici au respins pentru a treia oara, vineri, acordul negociat de premierul Theresa May cu Uniunea Europeana.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )