Libnet.ro
UNICEF

22:00

Parlamentul britanic a respins un al doilea referendum privind Brexitul

Antena3 Antena3,
Parlamentul britanic a respins un al doilea referendum privind Brexitul

Parlamentul britanic a respins joi cu o larga majoritate amendamentul prin care se solicita ca in motiunea propusa de guvern pentru amanarea Brexitului sa se prevada si organizarea unui al doilea referendum pe te. continuă pe Antena3

Trump afirma ca un nou referendum privind Brexitul ar fi foarte nedrept

Presedintele american Donald Trump a declarat joi ca un nou referendum in Marea Britanie privind Brexitul nu este posibil deoarece ar fi foarte nedrept pentru cei care au votat in favoarea unei iesiri din Uniunea Europeana, scrie AFP.

Parlamentul britanic a respins varianta unui Brexit fara acord. Ce urmeaza

Parlamentul britanic a respins prin vot, miercuri seara, varianta iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana fara un acord la 29 martie, informeaza BBC.

Parlamentul britanic A RESPINS, din nou, acordul de Brexit. Ce OPTIUNI mai are acum Marea Britanie cu 12 zile inainte de iesirea din UE

Parlamentul britanic a respins marti, intr-un mod categoric, acordul de Brexit renegociat cu Uniunea Europeana, relateaza BBC. Acordul a fost respins cu 391 voturi impotriva si 242 de voturi.

Parlamentul britanic A RESPINS, din nou, acordul de Brexit. Ce OPTIUNI mai are acum Marea Britanie cu 17 zile inainte de iesirea din UE

Parlamentul britanic a respins marti, intr-un mod categoric, acordul de Brexit renegociat cu Uniunea Europeana, relateaza BBC. Acordul a fost respins cu 391 voturi impotriva si 242 de voturi.

Problematica Brexitului se COMPLICA si mai mult. Parlamentul britanic A RESPINS ideea unui divort de UE fara acord

Parlamentul britanic s-a pronuntat, miercuri seara,impotriva unui Brexit fara acord, relateaza BBC. Rezultatul votului a fost, insa, unul strans, 312 parlamentari votand impotriva unui Brexit.

UPDATE // Brexit: Parlamentul britanic RESPINGE ideea organizarii unui al doilea referendum, dar APROBA amanarea Brexitului

Parlamentarii britanici au respins, joi seara, ideea sustinerii unui al doilea referendum, insa au fost de acord sa amane Brexitul pana pe 30 iunie, relateaza BBC. Propunerea unui al doilea referendum a.

Parlamentul britanic respinge din nou acordul pentru Brexit

Deputatii britanici au respins marti pentru a doua oara acordul privind Brexitul, in ciuda ultimelor modificari obtinute cu o zi in urma de Theresa May, aruncand Marea Britanie in necunoscut in ceea ce priveste viitorul sau, cu 17 zile inaintea datei prevazute pentru iesirea din Uniunea Europeana, scrie AFP. Mai multi lideri europeni si-au aratat dezamagirea fata de decizia Parlamentului de a respinge planul Brexit al Theresei May, chiar si dupa asigurari suplimentare din partea UE. Sadiq Khan, primarul Londrei, cere convocarea unui nou referendum privind apartenenta Marii Britanii la UE, iar Irlanda se declara foarte dezamagita de decizia Parlamentului britanic.

Brexit: Parlamentul britanic RESPINGE si ideea organizarii unui al doilea referendum. in ce DIRECTIE se indreapta lucrurile

Parlamentarii britanici au respins intr-un mod categoric, joi seara, ideea sustinerii unui al doilea referendum pe tema Brexit, relateaza CNN. Propunerea unui al doilea referendum a primit 334 de voturi.

Parlamentul britanic a respins ultima versiune de acord privind Brexitul VIDEO

Parlamentul Regatului Unit a respins marti seara, prin vot, ultima versiune de acord privind Brexit-ul sustinuta de guvernul de la Londra, transmite Reuters. Pentru acord - modificat fata de versiunea din.

Un nou esec pentru Theresa May. Parlamentul britanic respinge Acordul pentru Brexit

Acordul Theresei May, privind iesirea Regatului Unit din Uniunea Europeana, a fost respins de catre Parlamentul britanic, marti seara, in ciuda faptului ca premierul britanic a avertizat ca daca acesta nu va trece de forul legislativ exista riscul ca Brexitul sa nu mai aiba loc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )