Libnet.ro
UNICEF

13:15

Parlamentul din Marea Britanie ar putea fi convocat din nou, in ciuda suspendarii. Anuntul a fost facut chiar de un oficial guvernamental

B1 B1,
Parlamentul din Marea Britanie ar putea fi convocat din nou, in ciuda suspendarii. Anuntul a fost facut chiar de un oficial guvernamental

Premierul Boris Johnson ar putea sa convoace din nou Parlamentul din Marea Britanie, in cazul in care instanta britanica suprema va decide ca activitatea legiuitorilor a fost suspendata ilegal, a afirmat un. continuă pe B1

Singapore de pe Tamisa: Merkel avertizeaza ca Marea Britanie ar putea deveni un pericol economic daca nu va respecta standardele UE

Angela Merkel a subliniat pericolul economic pe care l-ar putea reprezenta Marea Britanie, daca i se permite sa devina Singapore de pe Tamisa, in timp ce reprezentantul pentru Brexit al lui Boris Johnson a adus in discutie un plan de a renunta la angajamentele Regatului Unit de a se alinia standardelor sociale si de mediu ale UE, noteaza The Guardian.

Rechin dintr-o specie protejata, gatit cu mare fast la un festival din Marea Britanie

Biologii marini se arata ingrijorati dupa ce un rechin albastru rar a fost prezentat in fata publicului la un eveniment din orasul britanic de coasta Plymouth urmand sa fie gatit si servit celor prezenti la festival, potrivit CNN. Imaginile au fost postate pe contul de promovare a zonei: Visit Plymouth, pentru ca mai apoi sa fie sterse.

Un WC din aur a fost furat dintr-o expozitie de arta din Marea Britanie

Un WC din aur de 18 karate a fost furat, peste noapte, de la Palatul Blenheim din Marea Britanie, informeaza BBC News.

Marea Britanie: Suspendarea Parlamentului, analizata de Curtea Suprema

In Marea Britanie Curtea Suprema va analiza incepand de marti decizia premierului Boris Johnson de a suspenda activitatea parlamentului intr-o perioada politica cruciala dinaintea Brexitului, care ar urma sa se produca la 31 octombrie.

Marea Britanie condamna atacul din Arabia Saudita

Marea Britanie a condamnat atacul asupra Arabiei Saudite, declarand ca este un act grav si scandalos.

Marea Britanie si UE, discutii zilnice pe tema Brexit. Cum a decurs pranzul de lucru dintre Boris Johnson si Jean-Claude Juncker (VIDEO)

Discutiile intre oficialii din UE si Marea Britanie, referitoare la Brexit, vor avea loc zilnic, a anuntat Guvernul Regatului Unit dupa intalnirea dintre premierul Boris Johnson si Jean-Claude Juncker,.

Momentul in care doi hoti au furat un Mercedes de 50.000 de euro in mai putin de 60 de secunde (VIDEO)

Doi hoti de masini din Marea Britanie au fost surprinsi de camerele de luat vederi cum au furat un Mercedes CDI 250in mai putin de 60 de secunde, transmite Daily.

S-au incins intr-un autocar plin cu calatori. Toata lumea putea vedea scena. A fost dezgustator!

O mama care calatorea cu copiii ei intre localitatile britanice Blackpool si Birmingham din Marea Britanie a avut parte de clipe de cosmar. Potrivit femeii, in timpul calatoriei, un cuplu a inceput sa.

VIDEO O toaleta din aur in valoare de 1 milion de lire sterline a fost furata de la Palatul Blenheim, locul nasterii lui Winston Churchill

Un vas de toaleta din aur in valoare de un milion de lire sterline, ce facea parte dintr-o expozitie de arta de la Palatul Blenheim, a fost furat sambata dimineata, potrivit Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )