Libnet.ro
UNICEF

08:30

Parlamentul European e de acord cu o noua amanare a Brexitului

B1 B1,
Parlamentul European e de acord cu o noua amanare a Brexitului

Parlamentul European a adoptat, miercuri, o rezolutie prin care sustine o noua amanare a Brexitului, daca Marea Britanie va cere acest lucru si prin care reitereaza sustinerea sa pentru un Brexit. continuă pe B1

Parlamentul European e de acord cu o noua amanare a Brexitului

Parlamentul European a adoptat, miercuri, o rezolutie prin care sustine o noua amanare a Brexitului, daca Marea Britanie va cere acest lucru si prin care reitereaza sustinerea sa pentru un Brexit ordonat.

Parlamentul European va vota o rezolutie privind Brexit

Parlamentul European va dezbate miercuri in privinta etapei in care se afla Brexit, inainte de a vota o rezolutie care cere Marii Britanii sa paraseasca UE avand un acord.

VIDEO Parlamentul European a votat o rezolutie privind Brexitul, in timp ce Legislativul de la Londra este suspendat. Juncker: Riscul iesirii fara acord este palpabil Boris Johnson, comparat cu Mrs Doubtfire

Presedintele in exercitiu al Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a declarat, miercuri, la debutul sedintei in plen a Parlamentului European, ca riscul unui Brexit fara acord este palpabil. Parlamentul European a adoptat o noua rezolutie prin care isi reafirma dorinta unui Brexit in baza unui acord, insa precizeaza ca nu va fi acceptata o varianta care nu include si un backstop.

Parlamentul European a aprobat un ajutor de 8,2 milioane de euro pentru Romania de la Fondul de Solidaritate al UE

Parlamentul European PE) a aprobat marti, in cadrul sesiunii sale plenare de la Strasbourg, un ajutor de 8,2 milioane de euro din Fondul de Solidaritate al UE pentru regiunea de nord-est a Romaniei. Fondurile vor.

8,19 milioane de euro de la UE pentru despagubirea romanilor afectati de inundatii in 2018. Raportul liberalului Siegfried Muresan, adoptat de Parlamentul European

Plenul Parlamentului European a aprobat, cu 645 de voturi pentru, raportul deputatului Siegfried Muresan PPEPNL) privind alocarea a 8,19 milioane de euro pentru despagubiri in urma inundatiilor care au afectat nord-estul Romaniei in vara anului 2018.

PARLAMENTUL EUROPEAN: Despagubiri in urma inundatiilor care au afectat nord-estul Romaniei in 2018

Plenul Parlamentului European a aprobat, miercuri, raportul deputatului european Siegfried Muresan PPE PNL) privind alocarea a 8,19 milioane de euro pentru despagubiri in urma inundatiilor care au afectat nord-estul tarii noastre in 2018.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )