Libnet.ro
UNICEF

07:15

Parlamentul European a adoptat reforma drepturilor de autor pe internet

Adevărul Adevărul,
Parlamentul European a adoptat reforma drepturilor de autor pe internet

Parlamentul European a adoptat miercuri propunerea de directiva privind drepturile de autor pe internet, un proiect foarte asteptat de editorii de presa si denuntat de aparatorii liberatii in mediul virtual. continuă pe Adevărul

UPDATE Parlamentul European a aprobat reforma drepturilor de autor

Parlamentul European a aprobat reforma drepturilor de autor, anunta AFP. Deputatii europeni au adoptat proiectul de Directiva privind drepturile de autor pe piata unica digitala, proiect ce a starnit numeroase controverse si dispute cu gigantii Internetului si cu aparatorii drepturilor utilizatorilor e Internet. Proiectul trebuie discutat suplimentar cu tarile membre si Comisia Europeana si, dupa un vot final, va trebui aplicat de fiecare stat membru in parte.

Reforma drepturilor de autor se intoarce in Parlamentul European: de ce se tem marile platforme digitale

Reforma drepturilor de autor va fi dezbatuta si supusa din nou votului in Parlamentul European, care a respins-o prima oara la 5 iulie. Sustinuta de creatorii de continut si criticata de aparatorii libertatii internetului, noua directiva europeana privind drepturile de autor vizeaza sa adapteze la actuala era online o legislatie datand din 2001.

Reforma drepturilor de autor revine n Parlamentul European pentru votul crucial

Eurodeputatii se pronunta miercuri din nou asupra directivei europene privind drepturile de autor, un vot crucial pentru artistii si editorii de presa care spera ca va fi adoptata aceasta directiva pe care insa nu o doresc gigantii internetului si care a facut obiectul unui lobby intens, relateaza AFP, citat de Agerpres.

Vot crucial in Parlamentul European privind drepturile de autor

Eurodeputatii se pronunta miercuri din nou asupra directivei europene privind drepturile de autor, un vot crucial pentru artistii si editorii de presa care spera ca va fi adoptata aceasta directiva pe care.

Parlamentul European a decis sa activeze Articolul 7 in cazul Ungariei. Este Romania urmatoarea tara vizata?

Parlamentul European a decis, in votul de miercuri, sa demareze procedura pentru activarea Articolului 7 in cazul Ungariei, dupa ce, marti, prim-ministrul Viktor Orban a acuzat forul european ca vrea sa umileasca o tara intreaga, potrivit Ziare. com .

Reforma drepturilor de autor, votata

Eurodeputatii au votat miercuri in favoarea reformei dreptului de autor, proiect care a starnit controverse fara precedent intre artisti si editori de presa pe de o parte, si gingantii online pe de alta parte, noteaza AFP.

Reforma drepturilor de autor, votata

Eurodeputatii au votat miercuri in favoarea reformei dreptului de autor, proiect care a starnit controverse fara precedent intre artisti si editori de presa pe de o parte, si gingantii online pe de alta parte, noteaza AFP.

Reforma drepturilor de autor, aprobata de eurodeputati. Miza controversatelor articole 11 si 13 si cum este afectata presa

Parlamentarii europeni au votat miercuri in favoarea reformei dreptului de autor, proiect care a starnit numeroase controverse fara precedent intre artisti si editori de presa pe de o parte, si gigantii online pe de alta parte, potrivit Ziare. com .

DOSAR Parlamentul European voteaza miercuri legea care va rescrie relatiile dintre gigantii Internetului, utilizatori si presa/artisti

Va disparea Internetul liber, asa cum il stim? Sau va fi salvata in sfarsit creativitatea innabusita financiar, pana acum, de gigantii Google si Facebook? Parlamentul European este asteptat sa voteze, saptamana aceasta, asupra unui proiect de directiva europeana privind drepturile de autor, iar rezultatul, daca ne luam dupa sustinatorii fiecarei tabere in dezbaterea aprinsa de pe marginea acestui subiect, ar trebui sa zdruncine din temelii ordinea actuala a Internetului in general, iar in special pe cea a presei si a culturii in epoca digitala. Vezi care sunt mizele proiectului de directiva si ce spun romanii care s-au implicat in discutii.

Parlamentul European a activat Articolul 7 impotriva Ungariei

ACTUALIZARE 14:40 Parlamentul European a activat .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )