Libnet.ro
UNICEF

10:45

Parlamentul European a aprobat alocarea a 50 milioane de euro pentru fermierii afectati de pesta porcina africana, inclusiv cei din Romania

Hotnews Hotnews,
 Parlamentul European a aprobat alocarea a 50 milioane de euro pentru fermierii afectati de pesta porcina africana, inclusiv cei din Romania

Plenul Parlamentului European a votat miercuri pentru alocarea in Bugetul Uniunii Europene pentru anul 2020 a 50 de milioane de euro pentru sprijinirea fermierilor afectati de pesta porcina africana, inclusiv fermierii din Romania. Aceste fonduri au fost alocate in urma amendamentelor depuse de europarlamentarii PNL Siegfried Muresan, Mircea Hava membri in Comisia pentru bugete a Parlamentului European), Daniel Buda si Dan Motreanu membri in Comisia pentru agricultura si dezvoltare rurala a Parlamentului European). continuă pe Hotnews

50 milioane de euro pentru fermierii afectati de pesta porcina africana

Plenul Parlamentului European a votat, astazi, propria pozitie asupra Bugetului Uniunii Europene pentru anul 2020. Bugetul cuprinde si 50 de milioane de euro pentru sprijinirea fermierilor afectati de pesta porcina africana, inclusiv fermierii din Romania.

Comisia Europeana: Oferim Romaniei 125 milioane Euro pentru proiecte de reforma a sistemului judiciar

Comisia Europeana reaminteste Romaniei ca ii pune la dispozitie 125 de milioane de euro pentru proiecte de reforma a sistemului judiciar, a declarat marti Cristian Buchiu, seful interimar al Reprezentantei executivului european la Bucuresti.

Gigi Becali, cadou de 100.000 de euro pentru Alexandru Tudor. I-a luat o masina pe care nu stie s-o conduca: E OZN

Gigi Becali i-a facut cadou lui Alexandru Tudor o masina de 100. 000 de euro si un teren pentru a-si ridica o casa langa el, in Pipera. Cu terenul ar mai face una-alta, dar pe masina se va pune praful, caci nu stie sa o conduca. Gigi Becali, cadou de 100. 000 de euro pentru Alexandru Tudor .

CORESPONDENTA DE LA BRUXELLES Viitorul 5G al Europei, dezbatut in Parlamentul European

Bruxelles-ul a devenit, saptamana trecuta, locul de dezbatere in ceea ce priveste sustenabilitatea sistemului global digital, dar si de decizie pentru viitorul tehnologiei 5G in Europa.

DELOITTE: Piata de fuziuni si achizitii in T3, estimata intre 650 si 850 milioane euro

Piata de fuziuni si achizitii mergers and acquisitions - M and A) a fost in trimestrul trei al acestui an, conform estimarilor, intre 650 si 850 milioane de euro, cifra care include si tranzactiile cu valoare necomunicata, in conditiile in care, in perioada similara a anului trecut, fuziunile si achizitiile au avut o valoare cuprinsa intre 1,4 si 1,6 miliarde de euro, potrivit estimarilor Deloitte.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )