Libnet.ro
UNICEF

19:00

Parlamentul European a aprobat noi reguli pentru piata energiei: Contoare inteligente pentru consumatori, ajutoarele pentru centralele pe carbune vor fi eliminate treptat, noi reguli de prevenire a intreruperilor de electricitate

Hotnews Hotnews,
 Parlamentul European a aprobat noi reguli pentru piata energiei: Contoare inteligente pentru consumatori, ajutoarele pentru centralele pe carbune vor fi eliminate treptat, noi reguli de prevenire a intreruperilor de electricitate

Parlamentul European a votat marti noi reguli pentru crearea unei piete europene a energiei electrice, in cadrul pachetului Energie curata pentru toti europenii. Sunt patru texte legate de piata europeana de electricitate, in urma intelegerii informale cu statele membre de la sfarsitul anului 2018. Pe scurt, consumatorii vor beneficia de contoare inteligente, preturi dinamice si posibilitatea de a schimba furnizorul mai repede. De asemenea, ajutorul de stat pentru centralele electrice pe combustibili fosili va fi eliminat treptat. continuă pe Hotnews

PRESEDINTIA ROMANA A CONSILIULUI UE: Acord politic cu Parlamentul European pe 9 dosare din domeniul Uniunii Pietelor de Capital

Presedintia romana a Consiliului Uniunii Europene a obtinut acord politic cu Parlamentul European pe 9 dosare din domeniul Uniunii Pietelor de Capital, potrivit unui comunicat postat pe site-ul presedintiei la Consiliul UE.

Congresul WeEuropeans din Parlamentul European-22 martie 2019

Vineri, 22 martie, a avut loc, la Parlamentul European din Bruxelles, un congres al cetatenilor europeni, care au propus idei de reinnoire a politicilor europene. La acest congres al europenilor au participat atat initiatorii celor mai votate propuneri, dar si o parte dintre cei care au votat aceste idei si au fost selectati aleatoriu pentru a sustine sau discuta in plen respectivele idei.

Victor Bostinaru, PSD: Am ajuns la concluzia ca este momentul sa anunt retragerea candidaturii mele pentru un nou mandat in Parlamentul European

Europarlamentarul PSD Victor Bostinaru anunta, intr-o postare pe Facebook, ca a ajuns la concluzia ca este momentul sa anunte retragerea candidaturii sale pentru un nou mandat in Parlamentul European.

EUROPARLAMENTARUL PSD VICTOR BOSTINARU: Anunt retragerea candidaturii mele pentru un nou mandat in Parlamentul European

Europarlamentarul PSD Victor Bostinaru anunta, intr-un mesaj publicat pe Facebook, ca a ajuns la concluzia ca este momentul sa anunte retragerea candidaturii sale pentru un nou mandat in Parlamentul European.

Parlamentul European a adoptat directiva referitoare la drepturile de autor pe internet

Parlamentul European a adoptat marti directiva referitoare la drepturile de autor pe internet, cu 348 de voturi pentru, 274 impotriva si 36 de abtineri, marcand incheierea unui proces legislativ care a inceput in 2016.

Parlamentul European a votat controversatul proiect privind drepturile de autor pe internet

Parlamentul European a adoptat marti, cu 348 de voturi pentru si 274 voturi impotriva, reforma europeana a drepturilor de autor pe internet, un text foarte asteptat de media si lumea culturala, dar contestat de platformele americane si sustinatorii.

Noi reguli pentru inchirierea masinilor in Europa. Ce taxe se pot aplica

Cinci lideri din sectorul inchirierilor auto au schimbat, la recomandarea Comisiei Europene si a autoritatilor de protectie a consumatorilor, modul in care prezinta preturile de inchiriere a autovehiculelor.

Congresul WeEuropeans, la Parlamentul European. Propunerea unui tanar roman: Ar trebui sa investim in Educatie si Cercetare VIDEO

Congresul organizat de Asociatia WeEuropeans a avut loc la Parlamentul European, pe 22 martie 2019, in Bruxelles. Zece cetateni europeni, printre care si un tanar roman, au vorbit despre prioritatile Europei, ideile lor fiind cele mai votate la nivel european.

ORA DE VARA. Parlamentul European a votat in favoarea renuntarii la ora de vara, din 2021

Parlamentul European a votat marti in favoarea renuntarii la sistemul orei de vara si de iarna, in care ceasurile sunt ajustate cu o ora in fiecare primavara si toamna, masura urmand.

Parlamentul European a votat in favoarea renuntarii la ora de vara, din 2021

Parlamentul European a votat marti in favoarea renuntarii la sistemul orei de vara si de iarna, in care ceasurile sunt ajustate cu o ora in fiecare primavara si toamna, masura urmand sa fie aplicata din 2021.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )