Libnet.ro
UNICEF

22:30

Parlamentul European: UE are nevoie de 2.000 de miliarde de euro pentru iesirea din criza provocata de COVID-19

Hotnews Hotnews,
 Parlamentul European: UE are nevoie de 2.000 de miliarde de euro pentru iesirea din criza provocata de COVID-19

In rezolutia privind revizuirea urmatorului buget UE si planurile de redresare economica, Parlamentul European cere un buget de redresare de 2. 000 de miliarde de euro pentru a aborda impactul COVID-19. Finantarile ar urma sa fie realizate in principal prin granturi. continuă pe Hotnews

Fiat vrea imprumuturi garantate de stat in valoare de 6,3 miliarde euro pentru a face fata crizei

Constructorul auto italo-american Fiat Chrysler Automobiles NV poarta discutii pentru a obtine o linie de credit garantata de stat in valoare de aproximativ 6,3 miliarde euro, pentru a-si consolida pozitia financiara pe fondul scaderii vanzarilor din cauza coronavirusului, au declarat vineri pentru Bloomberg mai mult surse din apropiere discutiilor.

Parlamentul European a devenit centru de testare pentru Covid-19

Parlamentul European cu sediul la Strasbourg a devenit un vast centru de depistare a cazurilor de co.

Parlamentul European va respinge orice propunere a Comisiei privind viitorul buget daca nu este implicat in procesul decizional privind planul de redresare (proiect de rezolutie)

Un proiect de rezolutie sustinut de principalele grupuri din Parlamentul European avertizeaza Comisia Europeana ca forul legislativ va respinge orice propunere privind cadrul financiar multianual care nu va include in negocieri si in procesul decizional privind planul de redresare si Parlamentul.

ITALIA: Decret Relansare : Bonus permanent de 1.000 de euro pentru cei din sistemul medical

Decretului Relansare din Italia prevede alocarea 3. 250 miliarde de euro pentru ingrijiri primare, spitale, personal si alte 3. 800 de contracte de specialitate, bonus permanent de 1. 000 de euro pentru lucratorii din sanatate in prima linie in lupta cu pandemia si prelungirea starea de urgenta pana la 31 ianuarie 2021.

10 tari partenere UE primesc imprumuturi in valoare de 3 miliarde de la Uniune pentru lupta impotriva COVID-19

Parlamentul European a aprobat vineri suma de 3 miliarde de euro sub forma de imprumuturi pentru a ajuta tarile vecinie si partenere ale Uniunii Europene care nu fac parte din UE) sa faca fata impactului COVID-19.

Viktor Orban, invitat la Parlamentul European sa dea explicatii despre statul de drept. Regimul autoritar din Ungaria, privit cu suspiciune de liderii europeni

Premierul maghiar Viktor Orban a fost invitat marti de presedintele Parlamentului European pentru a discuta despre starea de urgenta din tara sa ca raspuns la pandemia Covid-19 si repercusiunile sale asupra.

Viktor Orban, invitat la Parlamentul European sa dea explicatii despre statul de drept

Premierul maghiar Viktor Orban a fost invitat marti de presedintele Parlamentului European pentru a discuta despre starea de urgenta din tara sa ca raspuns la pandemia Covid-19 si repercusiunile avute asupra drepturilor si libertatilor fundamentale, potrivit AFP. Statul ungar, obligat de Curtea Suprema de la Budapesta sa plateasca despagubiri pentru segregarea scolara a copiilor romiVa deveni Ungaria prima dictatura din UE? Viktor Orban, acuzat ca pune in carantina democratia.

Parlamentul European cere sanctiuni pentru guvernul Viktor Orban

Democratia si drepturile fundamentale sunt amenintate in Ungaria, afirma majoritatea europarlamentarilor, care au cerut joi Comisiei Europene si Consiliului UE sa ia masuri rapide pentru a proteja cetatenii maghiari si statul de drept.

Viktor Orban refuza sa mearga in Parlamentul European, la dezbaterea privind situatia democratiei din Ungaria

Premierul maghiar Viktor Orban a declinat, miercuri, invitatia presedintelui Parlamentului European de a participa la dezbaterea asupra starii de urgenta instaurata in Ungaria din cauza pandemiei de Covid-19 si repercusiunile acesteia asupra drepturilor si libertatilor fundamentale.

Viktor Orban refuza invitatia de a participa la o dezbatere in Parlamentul European privind starea de urgenta in Ungaria

Premierul ungar Viktor Orban a refuzat miercuri invitatia presedintelui Parlamentului European de a participa la o dezbatere privind starea de urgenta instaurata in Ungaria si consecintele asupra drepturilor si libertatilor fundamentale, scrie AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )