Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parlamentul European cere actualizarea regulilor de verificare a autovehiculelor.

România Liberă România Liberă,
Parlamentul European cere actualizarea regulilor de verificare a autovehiculelor.

Parlamentul European a cerut, marti, o actualizare a regulilor privind verificarile autovehiculelor, care sa imbunatateasca siguranta circulatiei rutiere si sa extinda verificarile regulate si la motociclete si la unele remorci si caravane, transmite Mediafax. Regulile actualizate vor face controalele rutiere la vehiculele comerciale mai eficiente si conforme cu riscurile, simplificand prevederile referitoare la documentele autovehiculelor, potrivit unui comunicat de presa al PE. Parlamentul . continuă pe România Liberă

Noi reguli privind verificarile autovehiculelor. Ce schimbari solicita Parlamentul European

Parlamentul European a cerut marti o actualizare a regulilor privind verificarile autovehiculelor, care sa imbunatateasca siguranta circulatiei rutiere si sa extinda verificarile regulate si la motociclete.

Parlamentul European a ridicat imunitatea eurodeputatei franceze Marine Le Pen

Parlamentul European PE) a ridicat marti imunitatea eurodeputatei franceze Marine Le Pen, in urma unui vot in cadrul sesiunii plenare de la Strasbourg, transmite Agerpres. Decizia PE ar putea duce la o eventuala inculpare a presedintei Frontului National FN) de catre justitia franceza pentru incitare la ura rasiala.

Marti, Parlamentul European va vota ridicarea imunitatii eurodeputatei Marine Le Pen

Parlamentul European urmeaza sa-i ridice marti imunitatea parlamentara eurodeputatei franceze Marine Le Pen, presedinta Frontului National, un partid de extrema dreapta din Franta. Europarlamentara, care ar putea fi inculpata de justitia franceza pentr incitare la ura rasiala, a comparat in urma cu trei ani rugaciunile de pe strada ale musulmanilor cu ocupatia nazista din cel de-al Doilea Razboi Mondial.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1953 seconds )