Libnet.ro
UNICEF

05:00

Parlamentul European cere UE sa se implice in apararea scolilor romanesti din Transnistria.

România Liberă România Liberă,
Parlamentul European cere UE sa se implice in apararea scolilor romanesti din Transnistria.

Masina in care calatorea Ion Iovcev, directorul Liceului Lucian Blaga din Tiraspol, a fost retinuta in ziua de 5 ianuarie, la ora 12. 30, la granita asa-zisului stat Transnistria. Sub pretextul cautarii de teroristi sau criminali, regimul separatist a inasprit controalele la vama. Pana la ora 18. 00 nu se stia care e soarta profesorului Iovcev. Informatia obtinuta de la Ministerul Educatiei din Chisinau, in jurul orei 16. 00, arata ca masina in care calatorea Ion Iovcev, directorul . continuă pe România Liberă

Parlamentul European cere aplicarea drepturilor pasagerilor din avioane

Pasagerii avioanelor intarziate sau deviate vor avea mai multe sanse sa primeasca o serie de compensatii, iar companiilor aeriene le vor fi date instructiuni clare despre cum sa raspunda plangerilor pasagerilor, conform unei propuneri legislative votate, ieri, in prima lectura, de Parlamentul European PE).

UPDATE. Profesorul Iovcev a fost eliberat. ...

UPDATE: Profesorul Iovcev a fost eliberat si in urma cu putin timp a ajuns acasa, am aflat de la Raisa Padurean, directorul adjunct al Liceului Lucian Blaga din Tiraspol. Doamna directoare mi-a spus ca a discutat foarte putin cu colegul ei. Acesta se afla intr-o stare destul de rea, dupa experienta prin care a trecut. Raisa Padurean nu a putut da mai multe detalii despre starea in care se afla Ion Iovcev. Ce a mai spus doamna Padurean este ca separatistii care l-au retinut pe Ion Iovcev i-au .

Parlamentul European adopta rezolutia pentru protejarea minoritatilor sexuale. Se deschide un nou capitol in istoria UE

UE trebuie sa puna fundamentele unei directii concrete pentru respectarea drepturilor fundamentale ale lesbienelor, homosexualilor, bisexualilor, transexualilor si hermafroditilor LGBTI), anunta rezolutia adoptata astazi de Parlamentul European.

Sondaj Avangarde: PSD-UNPR-PC, cu cele mai multe mandate in Parlamentul European

Daca duminica viitoare ar avea alegeri pentru Parlamentul European, 42% dintre romani ar vota cu PSD+UNPR+PC, potrivit unui sondaj realizat de Avangarde.

Fostul ministru Ecaterina Andronescu ar da Senatul pentru un loc in Parlamentul European

Fostul ministru al Educatiei, Ecaterina Andronescu, va candida din partea PSD pentru un loc in Parlamentul European, spun surse politice, citate de stiripesurse. Se pare ca din schema pentru europarlamentare ar fi.

Parlamentul European: Manipularea dobanzii se pedepseste cu inchisoarea.

Conform propunerilor legislative aprobate de PE marti, judecatorii care vor impune pedepsele maxime din statele lor pentru infractiuni serioase, cum ar fi manipularea dobanzii de referinta LIBOR, vor fi obligati sa prevada cel putin patru ani de inchisoare. Aceste reguli au ca obiectiv recastigarea increderii in pietele financiare din UE si protejarea investitorilor, pasul urmator fiind aprobarea lor de catre statele membre, se arata intr-un comunicat la Parlamentului European. Votul de .

REVISTA PRESEI: Cum se impart in USL fotoliile din Parlamentul European.

Noul Cod penal, mana cereasca pentru sute de infractori, titreaza Adevarul. Intrarea in vigoare a noului Cod Penal a scos din puscarii peste 100 de persoane, iar alte 176 au fost mutate in centre de detentie. Concret, de noua lege mai favorabila ar putea beneficia aproximativ 400 de detinuti, arata estimarile Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP). Cei mai avantajati vor fi minorii, sanctionati de acum inainte exclusiv pe baza masurilor educative, care pot fi atat privative, cat si .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )