Libnet.ro
UNICEF

00:07

Parlamentul European a confirmat un acord pentru protejarea consumatorilor din UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Parlamentul European a confirmat un acord pentru protejarea consumatorilor din UE

Parlamentul European a confirmat ieri, un acord convenit cu Consiliul la inceputul lunii aprilie pentru protejarea mai eficienta a consumatorilor din UE, principalele imbunatatiri fiind o transparenta mai mare in cazul cumparaturilor online, amenzi mai ferme si reglementari clare pentru combaterea comercializarii sub acelasi nume a unor produse de calitati diferite. continuă pe Ziarul Bursa

Dezbatere in Parlamentul European, pe tema statului de drept din Romania. E timpul sa incetati cu standardele duble

Dezbatere privind situatia statului de drept in Romania, luni seara, in plenul Parlamentului European PE) reunit la Strasbourg. Doua lucruri sunt extrem de importante in opinia mea: este o dezbatere.

Parlamentul European discuta luni situatia statului de drept in Romania, in absenta premierului Dancila. Ce spune Cristian Preda

Parlamentul European discuta luni pentru a doua oara situatia statului de drept in Romania, la solicitarea grupului PPE. Spre deosebire de precedenta dezbatere, cand premierul Viorica Dancila a sustinut un discurs in plen, la discutiile de luni nu va fi prezenta, absenta sa fiind deja criticata in termeni duri de catre europarlamentarul Cristian Preda.

Sondaj Parlamentul European: PNL preia conducerea in cursa europarlamentarelor cu 25,2%

Un sondaj realizat in toata Uniunea Europeana de Kantar pentru Parlamentul European arata ca PNL conduce in clasamentul intentiei de vot pentru alegerile europarlamentare din 26 mai cu 25,2%, fiind urmat de PSD cu 21,5% si Alianta USR PLUS cu.

Situatia statului de drept din Romania, discutata in Parlamentul European: Premierul Dancila nu ia parte la dezbateri

Parlamentul European se va reuni luni pentru a discuta situatia statului de drept din Romania. Spre deosebire de prima dezbatere pe aceasta tema, premierul Viorica Dancila nu va fi prezenta. Viorica Dancila.

Alegeri europarlamentare 2019. Parlamentul European, noi estimari despre cum ar arata componenta sa dupa alegerile europarlamentare

Alegeri europarlamentare 2019. Parlamentul European a lansat joi cea de-a patra si ultima editie a estimarilor viitoarei sale componente 751 de mandate), in baza sondajelor nationale reprezentative.

Juncker a sustinut ultimul sau discurs in Parlamentul European in calitate de sef al Comisiei Europene: indemnul adresat tuturor cetatenilor UE

Luxemburghezul Jean-Claude Juncker a sustinut miercuri ultimul sau discurs in Parlamentul European in calitate de sef al Comisiei Europene, prilej cu care si-a aparat mandatul si a facut un indemn catre toti cetatenii UE.

Be EU. Justitia din Romania, tema de dezbatere in P.E.

Dezbatere cruciala in Parlamentul European astazi privind statul de drept din Romania. Eurodeputatii dezbat situatia respectarii principiilor statului de drept in Romania, dupa ce in repetetae randuri.

Sefa Reprezentantei Comisiei Europene: Invitam autoritatile romane sa ia toate masurile pentru protejarea libertatii presei

Sefa Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, Angela Cristea, a reactionat in cazul jurnalistei Emilia Sercan, care a anuntat ca a fost amenintata. Cristea invita autoritatile romane sa ia toate masurile pentru protejarea libertatii presei, spunand ca o presa libera si independenta este vitala pentru functionarea democratiei.

Le Point: Este Parlamentul European cu adevarat util?

In pofida nobletii sale democratice, aceasta Adunare, impartita intre Bruxelles si Strasbourg o data pe luna), este criticata pentru aparenta sa lipsa de greutate in influentarea politicii comunitare. Competenta sa limitata ar fi chiar unul dintre simbolurile acestei UE indepartate de oameni si tehnocratice in ochii euroscepticilor, scrie Le Point, citat de Rador.

''Sa iubim Europa! '', apelul lui Juncker la despartirea de Parlamentul European

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a sustinut, astazi, ultimul sau discurs in plenul Parlamentului European, unde a lansat un apel ''sa iubim Europa '', transmite agentia EFE.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )