Libnet.ro
UNICEF

17:30

Parlamentul European discuta proiectul unei posibile scindari a Google. Washington-ul se arata ingrijorat ca lucrurile sunt politizate

Hotnews Hotnews,
 Parlamentul European discuta proiectul unei posibile scindari a Google. Washington-ul se arata ingrijorat ca lucrurile sunt politizate

Parlamentul European discuta miercuri pe tema unei posibile scindari a Google Inc. astfel incat operatiunile legate strict de online search sa fie separate de celelalte servicii financiare ale companiei. Misiunea americana la UE se arata ingrijorata de discutiile din Parlamentul European si spune ca e important ca procesul de identificare a unor probleme concurentiale sa nu fie politizat. continuă pe Hotnews

Papa Francisc, discurs emotionant in Parlamentul European (VIDEO)

Papa Francisc, discurs emotionant in Parlamentul European. in timpul unei vizite de patru ore la Strasbourg, liderul de la Vatican le-a vorbit deputatilor europeni despre valoarea vietii umane si despre necesitatea.

Parlamentul European pregateste o motiune care propune scindarea operatiunilor Google

Parlamentul European pregateste o rezolutie care ar urma sa separe in Europa businessul de cautare al Google de restul operatiunilor companiei americane. Parlamentul are in plan un numar de solutii pentru a pune capat pozitiei dominante.

VIDEO. Maria Grapini a vorbit despre Dan Voiculescu in Parlamentul European

Europarlamentarul PC Maria Grapini a tinut un discurs in Parlamentul European, in care a prezentat situatia lui Dan Voiculescu, relateaza B1 Tv.

Maria Grapini a vorbit despre Dan Voiculescu in Parlamentul European: Trag un semnal de alarma cu privire la punerea in pericol a libertatii presei in tara mea

Europarlamentarul PC Maria Grapini a tinut un discurs in Parlamentul European, in care a prezentat situatia lui Dan Voiculescu. Grapini a declarat in fata colegilor sai eurodeputati ca decizia in cazul lui Dan.

Papa Francisc a tinut un discurs in Parlamentul European (VIDEO)

Papa Francisc a ajuns, luni dimineata, la Strasbourg, pentru a efectua o vizita la Parlamentul European, unde a tinut un discurs, apoi la Consiliul Europei. Vizita Papei va dura doar patru ore, fiind cea mai scurta.

Papa Francisc va sustine un discurs in Parlamentul European

Papa Francisc a ajuns marti dimineata la Strasbourg, pentru a efectua o vizita la Parlamentul European, apoi la Consiliul Europei, relateaza AFP.

Parlamentul European dezbate o motiune de cenzura impotriva lui Juncker

Parlamentul European PE) dezbate luni o motiune de cenzura impotriva Comisiei Europene CE), initiata de parlamentari eurosceptici pentru a exprima faptul ca nu mai au incredere in presedintele CE, Jean-Claude Juncker, in urma scandalului LuxLeaks.

Papa Francisc a transmis, in Parlamentul European, un mesaj tuturor cetatenilor Europei

Papa Francisc a sustinut, marti, un discurs solemn in plenul Parlamentului European pe tema demnitatii umane. Emigratia, protectia mediului si promovarea drepturilor omului si a democratiei au fost alte teme subliniate de Papa intr-un discurs care a cerut Europei sa redescopere cele mai bune parti ale sale.

Papa Francisc, discurs in Parlamentul European: Crestinismul nu reprezinta o amenintare pentru caracterul laic al statelor

Papa Francisc a comparat Europa, marti, in fata Parlamentului European cu o bunica slabita. Suveranul Pontif le-a solicitat autoritatilor europene sa trnasforme Europa intr-o referinta pentru umanitate.

Papa Francisc, in vizita la institutiile europene. Va tine un discurs marti in Parlamentul European

Papa Francisc face marti o vizita de citeva ore la institutiile europene de la Strasbourg. Francisc va lua cuvantul in fata Parlamentului European, in fata reprezentantilor celor 28 de tari membre UE, si a Consiliului Europei, o organizatie interguvernamentala care reprezinta 47 de state.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2249 seconds )