Libnet.ro
UNICEF

18:15

Parlamentul European doreste claritate din partea Marii Britanii in ceea ce priveste Brexitul

Antena3 Antena3,
Parlamentul European doreste claritate din partea Marii Britanii in ceea ce priveste Brexitul

Parlamentul European doreste claritate din partea Londrei cat mai curand posibil in legatura cu intentiile sale privind negocierile privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana. Aceasta. continuă pe Antena3

Emmanuel Macron, semnale privind anularea Brexitului: UE este deschisa mentinerii Marii Britanii

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron a declarat ca Uniunea Europeana mentine deschisa posibilitatea ramanerii Marii Britanii in blocul comunitar pana cand negocierile pe tema Brexit nu se.

Ministrul de Externe al Qatarului cere Marii Britanii sa intervina in disputa dintre statele din zona Golfului

Ministrul de Externe al Qatarului, Mohammed bin Abdulrahman al-Thani i-a cerut luni ministrului de externe al Marii Britanii, Boris Johnson sa condamne embargoul impus tarii statele din regiune, in contextul.

Be EU: Parlamentul European vrea sa schimbe normele pentru online. Europarlamentar: Drepturile de autor sa se rasfranga asupra lucrarilor de creatie, nu asupra relatarii faptelor

Parlamentul European vrea sa schimbe normele in ceea ce priveste drepturile de autor aplicabile in zona de online. Mai simplu, europarlamentarii se gandesc sa le ceara celor de la Facebook,.

MAE: Potrivit datelor obtinute din partea autoritatilor locale, in incidentul de la Munchen a fost ranit si un roman

MAE informeaza ca, potrivit datelor obtinute din partea autoritatilor locale, in incidentul de marti de la Munchen a fost ranit si un cetatean roman.

Printesa Diana, dezvaluiri audio inregistrate in SECRET, despre casnicia nefericita, incercarile de sinucidere si amenintarile din partea Camillei

Printesa Diana, dezvaluiri audio inregistrate in SECRET, despre casnicia nefericita, incercarile de sinucidere si amenintarile din partea Camillei .

Siegfried Muresan, la CNN: Avem nevoie ca Guvernul Marii Britanii sa poata obtine o majoritate in Parlament pentru ratificarea acordului privind BREXIT-ul

Europarlamanetarul roman Siegfried Muresan a vorbit, intr-o interventie la CNN, despre inceperea negocierilor dintre Uniunea Europeana si Marea Britanie privind Brexitul. Potrivit acestuia, faptul ca noul guvern englez nu se mai bucura de o majoritate parlamentara va afecta procesul de negociere privind parasirea blocului european, iar daca se va ajunge la o iesire fara un acord, toate statele membre UE vor fi afectate.

Qatarul solicita Guvernului Marii Britanii sa intervina in disputa dintre statele din zona Golfului

Seful diplomatiei din Qatar, Mohammed bin Abdulrahman al-Thani, a solicitat Guvernului de la Londra sa condamne embargoul impus statului de cateva tari vecine din regiune .

Qatarul ii cere Marii Britanii sa intervina in conflictul dintre statele din zona Golfului

Ministrul de Externe al Qatarului, Mohammed bin Abdulrahman al-Thani, a cerut Guvernului britanic sa condamne embargoul impus tarii de cateva state din regiune, in contextul unei crize regionale fara.

FOTO. Premierul Marii Britanii, Theresa May, ironizata pe coperta revistei de satira Charlie Hebdo

Francezii de la Charlie Hebdo au ironizat rezultatul alegerilor anticipate din Marea Britanie, unde premierul Theresa May a pierdut majoritatea parlamentara.

Parlamentul European a aprobat simplificarea etichetelor energetice pentru electrocasnice

Pentru a tine pasul cu evolutiile in eficienta energetica, orice viitoare reclasificare va avea loc atunci cand 30% din produsele comercializate pe piata UE se vor afla in clasa energetica A sau atunci cand 50% dintre ele se vor afla in primele doua clase energetice, A si B. Primele etichete se vor vedea in magazine cel mai devreme la finalul anului 2019.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )