Libnet.ro
UNICEF

17:00

Parlamentul European: Gadgeturile si electrocasnicele sa fie fabricate sa dureze mai mult, fara defectiuni programate

Hotnews Hotnews,
 Parlamentul European: Gadgeturile si electrocasnicele sa fie fabricate sa dureze mai mult, fara defectiuni programate

Parlamentul European propune masuri care ar putea sa aiba efecte si asupra firmelor mici si mijlocii din statele Uniunii Europene, cum sunt atelierele de depanare si magazinele de gadgeturi: producatorii sa fie determinati sa fabrice electronice si electrocasnice mai durabile, iar statele membre sa stimuleze vanzarea acestor aparate second hand, precum si reparatiile, pentru o utilizare mai indelungata. continuă pe Hotnews

Parlamentul European cere suspendarea negocierilor de aderare a Turciei la UE, Ankara spune ca nu accepta solicitarea

Parlamentul European a cerut joi ca negocierile pentru aderarea Turciei la UE sa fie suspendate in cazul in care Ankara aplica reforma constitutionala votata la referendumul din aprilie, care extinde prerogativele presedintelui Tayyip Erdogan, anunta Reuters. Ankara a anuntat, insa, prin vocea ministrului de Externe, ca nu accepta solicitarea.

Parlamentul European negociaza cu guvernele noi reguli anti-dumping

Parlamentul European a aprobat inceperea negocierilor cu guvernele nationale privind noile reguli anti-dumping menite sa protejeze mai bine industria si locurile de munca din UE. Noile reguli sunt menite sa apere industria si locurile de munca din UE.

Parlamentul European a aprobat infiintarea unei comisii speciale, dedicata combaterii terorismului

Infiintarea unei comisii pentru combaterea terorismului a fost aprobata, joi, de Parlamentul European. Aceasta va analiza modalitatile prin care statele membre ale Uniunii Europene pot imbunatati schimbul de informatii intre autoritati, in lupta impotriva terorismului si pentru asigurarea securitatii cetatenilor.

Parlamentul European a votat suspendarea procesului de aderare a Turciei la UE. Ankara nu vrea sa renunte la negocieri

Ministrul turc pentru Afaceri Europene, Omer Celik, a declarat ca Ankara respinge orice propunere de a renunta la negocierile privind aderarea la Uniunea Europeana, inainte de votul din Parlamentul European privind suspendarea procesului de aderarea a Turciei.

Parlamentul European a aprobat primul acord UE - Cuba

Parlamentul European a dat unda verde pentru intrarea in vigoare a primului acord de dialog politic si cooperaredintre UE si Cuba, in timpul unei sesiuni plenare la.

Parlamentul European a solicitat explicatii partidului Frontului National francez despre folosirea fondurilor europene

Parlamentul European a solicitat grupului politic Europa Natiunilor si a Libertatilor ENL), din care fac parte eurodeputatii francezi ai Frontului National FN), sa prezinte clarificari privind cei peste 500. 000 de euro echivalenti cheltuielilor de functionare finantate din fonduri europene.

Parlamentul European a aprobat finantarea Republicii Moldova: Cetatenii trebuie sa inteleaga ca acesti bani sunt meniti sa-i ajute pe ei, nu pe oligarhi

Parlamentul European a dat marti, 4 iulie, votul de principiu pentru acordarea asistentei macrofinanciare de 100 de milioane de euro destinata Republicii Moldova. Banii sunt prevazuti a fi acordati de catre Comisia Europeana in trei transe, transmite IPN.

Parlamentul European a aprobat raportul ce vizeaza acordarea unui pachet de asistenta financiara in valoare de 100 milioane de euro pentru Republica Moldova

Parlamentul European a adoptat, marti, Raportul Moisa ce vizeaza acordarea unui pachet de asistenta macro-financiara in valoare de 100 milioane de euro Republicii Moldova, dintre care 60 de milioane imprumut, iar 40 de milioane ajutor nerambursabil, anunta euruparlamentarul Sorin Moisa, intr-un comunicat.

VIDEO Jean-Claude Juncker a facut Parlamentul European ridicol, dupa ce in sala de sedinta nu s-au prezentat decat 30 de parlamentari

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, s-a ciocnit cu presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, dupa ce Juncker a numit adunarea ridicola si a atacat deputatii pentru ca nu s-au prezentat o dezbatere a Comisiei si a Consiliului, potrivit politico. eu. Totodata, Junker a spus ca nu va mai participa niciodata la o intalnire de acest fel.

Jean-Claude Juncker: Parlamentul European e foarte RIDICOL (VIDEO)

Conflict incredibil in interiorul Parlamentului European intre presedintele acestei institutii, Antonio Tajani, si presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. Prezent in plenul Parlament.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2968 seconds )