Libnet.ro
UNICEF

00:07

Parlamentul European interzice produsele din plastic de unica folosinta din 2021

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Parlamentul European interzice produsele din plastic de unica folosinta din 2021

Parlamentul European confirma interzicerea produselor din plastic de unica folosinta din 2021. continuă pe Ziarul Bursa

Parlamentul European a aprobat interzicerea produselor din plastic de unica folosinta din 2021

Parlamentul European a aprobat interzicerea produselor din plastic de unica folosinta din 2021. E vorba de tacamuri din plastic de unica folosinta, respectiv furculite, cutite, linguri si betisoare, farfurii din plastic, paie din plastic si betisoare de urechi.

Lista produselor din plastic de unica folosinta care vor fi interzise in UE din 2021. Decizia a fost luata in Parlamentul European

Eurodeputatii au aprobat miercuri interzicerea din 2021 a produselor din plastic de unica folosinta precum farfurii, tacamuri sau paie. Parlamentul a votat cu 560 de voturi pentru, 35 impotriva si 28 de abtineri acordul convenit cu ministrii UE, potrivit unui comunicat al Parlamentului European.

Cu ce vor fi inlocuite din 2021 paharele si farfuriile din plastic de unica folosinta

Este oficial. Tacamurile si vesela de unica folosinta dispar din 2021. Canile de portelan, paharele de plastic gros sau cele din carton reciclabil sunt doar cateva dintre alternative.

Adio farfurii si tacamuri din plastic! Eurodeputatii le-au interzis. De cand va intra in vigoare interdictia

Eurodeputatii au aprobat miercuri, cu 560 de voturi pentru, 35 impotriva si 28 de abtineri, interzicerea din 2021 a produselor din plastic de unica folosinta precum farfurii, tacamuri sau.

Candidatura Laurei Kovesi la sefia Parchetului european - a doua runda de negocieri intre Parlamentul European si Consiliul UE are loc astazi

O noua runda negocieri intre Parlamentul European si Consiliul Uniunii Europene privind desemnarea procurorului sef european - competitie in care se afla si fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi - va avea loc miercuri, la Strasbourg, dupa ce discutiile de saptamana trecuta s-au incheiat fara niciun rezultat.

VIDEO Platanul premiat de Parlamentul European, toaletat cu drujba

Platanul falnic care a participat la competitia Arborele European al anului, organizata de Parlamentul European, a fost toaletat cu drujba de catre reprezentantii primariei din Cimpeni, relateaza alba24. ro.

Donald Tusk, in Parlamentul European: Nu puteti ignora sase milioane de britanici care vor ramanerea in Uniunea Europeana

Parlamentul European ar trebui sa fie deschis fata de ipoteza unei extinderi de durata a Brexit-ului, a declarat miercuri presedintele Consiliului European, Donald Tusk, care le-a mai transmis membrilor PE ca nu pot sa-i ignore pe britanicii care doresc ramanerea in Uniunea Europeana.

Congresul WeEuropeans, la Parlamentul European. Propunerea unui tanar roman: Ar trebui sa investim in Educatie si Cercetare VIDEO

Congresul organizat de Asociatia WeEuropeans a avut loc la Parlamentul European, pe 22 martie 2019, in Bruxelles. Zece cetateni europeni, printre care si un tanar roman, au vorbit despre prioritatile Europei, ideile lor fiind cele mai votate la nivel european.

Congresul WeEuropeans din Parlamentul European-22 martie 2019

Vineri, 22 martie, a avut loc, la Parlamentul European din Bruxelles, un congres al cetatenilor europeni, care au propus idei de reinnoire a politicilor europene. La acest congres al europenilor au participat atat initiatorii celor mai votate propuneri, dar si o parte dintre cei care au votat aceste idei si au fost selectati aleatoriu pentru a sustine sau discuta in plen respectivele idei.

Parlamentul European propune infiintarea unei Garzi Financiare Europene si a Unitatii de Informatii Financiare

Europarlamentarii cer infiintarea unei Garzi Financiare si a unei Unitati de informatii financiare pentru toata Uniunea Europeana, pentru combaterea mai eficienta a infractiunilor fiscale, potrivit unei foi de parcurs votate marti de Parlamentul European.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )