Libnet.ro
UNICEF

17:00

IN PARLAMENTUL EUROPEAN: Iuliu Winkler va candida pentru un nou mandat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PARLAMENTUL EUROPEAN: Iuliu Winkler va candida pentru un nou mandat

Eurodeputatul Iuliu Winkler UDMR, PPE) a anuntat, astazi,, la Deva, ca isi va depune candidatura pentru un nou mandat in Parlamentul European, la alegerile din acest an, el urmand sa-si finalizeze dosarul de candidat pana la 1 februarie pentru a fi analizat apoi de catre forurile decizionale ale UDMR. continuă pe Ziarul Bursa

EURODEPUTATUL IULIU WINKLER (UDMR): Romania, nepregatita sa valorifice politic Presedintia CE

Europarlamentarul Iuliu Winkler UDMR, PPE) a declarat, astazi, la Deva, ca Romania nu este pregatita din punct de vedere politic sa valorifice perioada celor sase luni in care detine Presedintia Consiliului Uniunii Europene deoarece nu exista un proiect de tara definit in acest context, el apreciind ca summitul de la Sibiu, din luna mai, ar putea reprezenta una dintre solutiile acestei probleme.

Cum vrea Iohannis sa prinda un nou mandat de presedinte in 2019

Klaus Iohannis a declarat pe data de 4 ianuarie ca va candida pentru un nou mandat la alegerile prezidentiale. Seful statului s-a declarat optimist in ceea ce priveste candidatura sa pentru un nou mandat si a mentionat ca nu se teme de niciun contracandidat. Care sunt obiectivele presedintelui pentru acest an. Da, sunt foarte optimist. Nu [] .

Digi24 Va rezista Liviu Dragnea tentatiei de a candida pentru functia de presedinte al Romniei?!

Calculele lui Liviu Dragnea pentru 2019. Va candida pentru functia de presedinte? La prima vedere, raspunsul pare simplu: NU! in primul rand, orgoliul oricarui politician il impinge pe acesta sa viseze la cea mai inalta demnitate publica. in cazul de fata, orgoliul este bine impletit si cu multa frustrare.

Politic show: Tudorel Toader sustine ca a refuzat propunerea PNL de a candida pentru un mandat de deputat sau senator; Laufer, nou atac la adresa presedintelui: Iohannis calca n picioare constitutia; C. Stefanescu: Nu avem ce discuta cu partenerii din Eu

Bostinaru PSD), despre presedintia UE: Iohannis nici macar nu mimeaza ca ar fi dispus sa lucreze cu actorii interni. Social-democratul Victor Bostinaru il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca. Ce surpriza i-a facut Politia Rutiera unui consilier judetean din Iasi. Consilierul judetean Radu Ursanu a avut parte de o.

Iohannis: Obiectivul meu personal pentru alegeri e cstigarea unui nou mandat de presedinte. Sunt optimist

In prima declaratie publica din acest an, Klaus Iohannis a mentionat intre provocarile lui 2019 si alegerile prezidentiale la care spera sa obtina al doilea mandat de presedinte. Sunt optimist, a spus el.

Mircea Draghici, dupa ce a fost respins de Iohannis: Am fi avut amandoi ocazia sa intram in istorie! Sacrificati progresul tarii pentru miza unui nou mandat

Mircea Draghici, refuzat de Klaus Iohannis pentru Ministerul Transporturilor, il acuza pe seful statului ca pune interesul personal inaintea tarii. Originar din Pitesti, Mircea Draghici, vede ca o chestiune simbolica faptul ca, la randul sau, Klaus Iohannis provine din Sibiu, orasul situat la celalalt capat al sectorului neterminat din autostrada A1.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )