Libnet.ro
UNICEF

05:15

Parlamentul European ia masuri pentru gestionarea drepturilor de autor in era digitala

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Parlamentul European ia masuri pentru gestionarea drepturilor de autor in era digitala

Parlamentul European a adoptat cu o larga majoritate un nou text legislativ ce prevede o simplificare si o armonizare a modului de gestionare colectiva a drepturilor de autor in sectorul muzical la nivel european, cu scopul de a-l adapta la era. continuă pe Wall-Street Ro

Muzica: Parlamentul European armonizeaza legislatia europeana in domeniul gestionarii drepturilor de autor

Parlamentul European a adoptat, marti, cu o larga majoritate un nou text legislativ ce prevede o simplificare si o armonizare a modului de gestionare colectiva a drepturilor de autor in sectorul muzical la nivel european, cu scopul de a-l adapta la era digitala, potrivit AFP.

Parlamentul European adopta rezolutia pentru protejarea minoritatilor sexuale. Se deschide un nou capitol in istoria UE

UE trebuie sa puna fundamentele unei directii concrete pentru respectarea drepturilor fundamentale ale lesbienelor, homosexualilor, bisexualilor, transexualilor si hermafroditilor LGBTI), anunta rezolutia adoptata astazi de Parlamentul European.

Fostul ministru Ecaterina Andronescu ar da Senatul pentru un loc in Parlamentul European

Fostul ministru al Educatiei, Ecaterina Andronescu, va candida din partea PSD pentru un loc in Parlamentul European, spun surse politice, citate de stiripesurse. Se pare ca din schema pentru europarlamentare ar fi.

Sondaj Avangarde: PSD-UNPR-PC, cu cele mai multe mandate in Parlamentul European

Daca duminica viitoare ar avea alegeri pentru Parlamentul European, 42% dintre romani ar vota cu PSD+UNPR+PC, potrivit unui sondaj realizat de Avangarde.

Spania: Premierul Rajoy a anuntat ca va lua masuri pentru scaderea succesiva a impozitelor incepand din 2015

Premierul spaniol Mariano Rajoy a anuntat sambata, in cadrul conventiei nationale a Partidului Popular, ca incepand de anul viitor va lua masuri pentru scaderea succesiva a impozitelor, transmite.

Parlamentul European: Manipularea dobanzii se pedepseste cu inchisoarea.

Conform propunerilor legislative aprobate de PE marti, judecatorii care vor impune pedepsele maxime din statele lor pentru infractiuni serioase, cum ar fi manipularea dobanzii de referinta LIBOR, vor fi obligati sa prevada cel putin patru ani de inchisoare. Aceste reguli au ca obiectiv recastigarea increderii in pietele financiare din UE si protejarea investitorilor, pasul urmator fiind aprobarea lor de catre statele membre, se arata intr-un comunicat la Parlamentului European. Votul de .

Pedepse cu inchisoare pentru abuzarea pietei financiare

Judecatorii din UE care vor impune pedepsele maxime din statele lor pentru infractiuni serioase cum ar fi manipularea dobanzii de referinta LIBOR) vor fi obligati sa prevada cel putin patru ani de inchisoare, conform propunerilor legislative aprobate astazi de Parlamentul European PE) cu 618 voturi pentru, 20 impotriva si 43 de abtineri.

REVISTA PRESEI: Cum se impart in USL fotoliile din Parlamentul European.

Noul Cod penal, mana cereasca pentru sute de infractori, titreaza Adevarul. Intrarea in vigoare a noului Cod Penal a scos din puscarii peste 100 de persoane, iar alte 176 au fost mutate in centre de detentie. Concret, de noua lege mai favorabila ar putea beneficia aproximativ 400 de detinuti, arata estimarile Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP). Cei mai avantajati vor fi minorii, sanctionati de acum inainte exclusiv pe baza masurilor educative, care pot fi atat privative, cat si .

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )