Libnet.ro
UNICEF

10:00

Parlamentul European, mesaj de sustinere pentru Laura Codruta Kovesi in functia de procuror sef european

Playtech Playtech,
Parlamentul European, mesaj de sustinere pentru Laura Codruta Kovesi in functia de procuror sef european

Presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, a declarat, cu ocazia summit-ului de la Sibiu, ca Laura Codruta Kovesi va fi sustinuta pentru functia de procuror sef al parchetului European si de europarlamentarii care vor fi alesi dupa 26 mai 2019. Antonio Tajani a fost intrebat, in cadrul unei conferinte de presa care a fost organizata la [] . continuă pe Playtech

Zi de foc pentru Laura Codruta Kovesi

UPDATE Fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi a ajuns la Consiliul Suprem al Magistraturii, in care se discuta sanctiunile disciplinare pentru mai multe presupuse abateri. De asemenea, la sectia pentru Procuror.

Laura Codruta Kovesi acuza Guvernul ca trage de timp in procesul deschis la CEDO

Laura Codruta Kovesi acuza Guvernul ca trage de timp in procesul deschis la CEDO si numeste ca aberanta cererea de amanare cu optsaptamani pentru un raspuns la CEDO. Fostul procuror sef al DNAa.

Actiunile disciplinare ale Inspectiei Judiciare care o vizeaza pe Laura Codruta Kovesi, pe ordinea de zi a CSM

Miercuri, actiunile disciplinare ale Inspectiei Judiciare care o vizeaza pe Laura Codruta Kovesi se afla pe ordinea de zi a sectiei pentru procurori in materie disciplinara a Consiliului Suprem al Magistraturii.

ANTONIO TAJANI: Viitorul PE va avea acelasi candidat pentru sefia Parchetului European - Laura Codruta Kovesi

La summit-ul de la Sibiu, Antonio Tajani a vorbit despre candidatura Laurei Codruta Kovesi la postul de Procuror-Sef European.

Cele doua actiuni disciplinare ale Inspectiei Judiciare care o vizeaza pe Codruta Kovesi, pe ordinea de zi a Sectiei pentru procurori in materie disciplinara a CSM

Sectia pentru procurori in materie disciplinara a CSM are, miercuri, pe ordinea de zi, cele doua actiuni disciplinare ale Inspectiei Judiciare care o vizeaza pe Laura Codruta Kovesi. in una dintre ele este cercetat disciplinar si Marius Iacob.

Presedintele Parlamentului European, mesaj pro-Kovesi: Decizia de sustinere nu se schimba. Mergem mai departe

Presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, a declarat, joi, la Sibiu, ca decizia institutiei in ceea ce priveste sustinerea Laurei Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef european nu se va modifica dupa alegerile europarlamentare. Parlamentul a decis, nu se schimba decizia, a spus Tajani.

Cele doua actiuni disciplinare ale Inspectiei Judiciare care o vizeaza pe Kovesi, pe ordinea de zi a Sectiei pentru procurori in materie disciplinara a CSM

Sectia pentru procurori in materie disciplinara a CSM are, miercuri, pe ordinea de zi, cele doua actiuni disciplinare ale Inspectiei Judiciare care o vizeaza pe Laura Codruta Kovesi. in una dintre ele este cercetat disciplinar si Marius Iacob.

Antonio Tajani, presedintele Parlamentului European, mesaj pentru romani: Suntem aproape de cetateni

Antonio Tajani, presedintele Parlamentului European, e prezent la Summitul de la Sibiu si le-a transmis un mesaj romanilor. Parlamentul European este apropiat de cetateni. Suntem alesi de cetateni. Job-ul.

Parlamentul European a lansat o competitie inedita a GIF-urilor pentru alegeri: Nu lua democratia drept un bun castigat. Implica-te!

Parlamentul European recurge la metode inedite pentru a stimula participarea la alegerile care vor avea loc in perioada 23-26 mai. Ultima initiativa consta intr-o competitie a GIF-urilor, cu mesaje inventive care sa convinga lumea sa mearga la vot. Nu lua democratia drept un bun castigat. Implica-te!, este indemnul forului european.

SIEGFRIED MURESAN: PNL e singurul partid care poate obtine ceva pentru Romania in Parlamentul European

Partidul National Liberal este singurul partid care poate obtine ceva pentru Romania in Parlamentul European si intreaga Europa asteapta ca PNL ''sa scape '' Romania si Europa de Liviu Dragnea, le-a spus eurodeputatul Siegfried Muresan sucevenilor prezenti la mitingul electoral de ieri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )