Libnet.ro
UNICEF

22:00

Parlamentul European a votat o rezolutie fata de Moldova. Eurodeputatii vorbesc despre justitie selectiva, intimidarea opozitiei si critica sistemul electoral mixt

Adevărul Adevărul,
Parlamentul European a votat o rezolutie fata de Moldova. Eurodeputatii vorbesc despre justitie selectiva, intimidarea opozitiei si critica sistemul electoral mixt

Parlamentul European a votat miercuri, 14 noiembrie, o rezolutie privind punerea in aplicare a Acordului de Asociere UE - Moldova. Eurodeputatii au criticat evolutiile politice de la Chisinau, in special fiind vorba de intimidarea opozitiei, decizia de a schimba sistemul electoral, lipsa libertatii presei, lipsa progresului in investigarea fraudei bancare, expulzarea celor sapte profesori turci, adoptarea legii privind amnistia fiscala etc. continuă pe Adevărul

Parlamentul European a votat o rezolutie fata de Moldova, prin care aceasta ar putea pierde facilitatile UE. Eurodeputatii critica ncalcarea statului de drept si capturarea Moldovei de interese oligarhice

Parlamentul European a votat miercuri o rezolutie privind implementarea Acordului de Asociere UE Republica Moldova. Eurodeputatii au denuntat capturarea statului de interese oligarhice, suprimarea justitiei, sfidarea angajamentelor asumate, invalidarea alegerilor in Chisinau, neglijarea recomandarilor Comisiei de la Venetia in cazul schimbarii sistemului electoral, lipsa progresului in investigarea fraudei bancare, si expulzarea unor profesori turci de la liceul Orizont, scrie Deutsche Welle Moldova. Efectul ar putea fi pierderea facilitatilor UE.

Europarlamentar PNL: Am votat in Parlamentul European o rezolutie care apara Romania si pe romani de atacurile Guvernului PSD ALDE

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan a declarat, marti, ca a votat in Parlamentul European o rezolutie care apara Romania si pe romani de atacurile Guvernului PSD ALDE. De doi ani de zile, romanii.

Parlamentul European voteaza astazi o rezolutie referitoare la statul de drept in Romania

Parlamentul Europeana voteaza astazi o rezolutie referitoare la statul de drept in Romania, dupa dezbaterile pe aceasta tema pe care le-a organizat in februarie 2017, februarie si octombrie acest an. Votul va avea loc astazi, de la ora 12. 00, ora Strasbourgului.

UPDATE // Urmasa Vioricai Dancila in Parlamentul European a facut o gafa de proportii: Moldova este granita cu Rusia // Drept la replica al europarlamentarului Maria Gabriela Zoana (FOTO)

UPDATE:in urma publicarii articolului Urmasa Vioricai Dancila in Parlamentul European a facut o gafa de proportii: Moldova este granita cu Rusia, europarlamentarul roman Maria Gabriela Zoana a.

Parlamentul European cere crearea unui Mecanism pentru protejarea democratiei n UE / ngrijorare tot mai mare n legatura cu democratia si statul de drept n Malta, Slovacia si Romnia

Parlamentul European cere crearea unui mecanism cuprinzator, permanent si obiectiv pentru protejarea democratiei, a statului de drept si a drepturilor fundamentale la nivelul Uniunii Europene. in rezolutie este notata ingrijorarea tot mai mare in legatura cu democratia si statul de drept in Malta, Slovacia si Romania.

Cum au votat europarlamentarii romani rezolutia din Parlamentul European privind Romania

Parlamentul Europeana votat cu larga majoritate rezolutia privind statul de drept in Romania. Europarlamentarii au adoptat cu 473 de voturi pentru, 151 de voturi contra si 40 de abtineri, dintr-un.

Parlamentul European a adoptat rezolutia privind statul de drept in Romania: rechizitoriu in 13 puncte

Parlamentul European a votat marti, cu 473 de voturi pentru, rezolutia care amendeaza dur comportamentul guvernului si parlamentului din Romania privind statul de drept.

Chisinaul, criticat dur in Parlamentul European: Plahotniuc si oligarhii aserviti Moscovei distrug statul de drept

Parlamentul European a organizat marti, 13 noiembrie o dezbatere comuna privind implementarea Acordului de Asociere UE - Republica Moldova. in cadrul sedintei plenare, guvernarea de la Chisinau a fost dur criticata de catre eurodeputatul Petras Austrevi269;ius, raportor pe cazul Republicii Moldova, dar si de catre alti deputati care au luat cuvantul pentru a se expune cu privire la situatia politica de la Chisinau.

Urmasa Vioricai Dancila in Parlamentul European a facut o gafa de proportii: Moldova este granita cu Rusia

Europarlamentarul roman Maria Gabriela Zoana a facut o greseala imensa in cadrul dezbaterii de marti din plenul Parlamentului European de la Strasbourg. Aceasta a incurcat vecinii Republicii Moldova,.

Rezolutia impotriva Romaniei, adoptata cu amendamente de Parlamentul European

UPDATE - Rezolutia impotriva Romaniei a fost adoptata in Parlamentul European. Documentul a inregistrat 473 de voturi pentru. Potrivit draftului rezolutiei, Parlamentul European indeamna Parlamentul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )