Libnet.ro
UNICEF

13:15

Parlamentul, iluminat in roz, cu ocazia Zilei Internationale de Lupta impotriva cancerului la san. Care este mesajul presedintelui (FOTO)

B1 B1,
Parlamentul, iluminat in roz, cu ocazia Zilei Internationale de Lupta impotriva cancerului la san. Care este mesajul presedintelui (FOTO)

Palatul Parlamentului a fost iluminat in roz cu ocazia Zilei Internationale de Lupta impotriva cancerului la san, iar presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a postat pe pagina sa de Facebook o. continuă pe B1

Palatul Cotroceni, iluminat in roz cu ocazia Zilei Internationale de Lupta impotriva cancerului la san

Palatul Cotroceni, sediul Administratiei Prezidentiale, a fost iluminat in roz sambata seara, pentru a marca Ziua Internationala de Lupta impotriva cancerului la san. Presedintele Klaus Iohannis a publicat pe contul sau de Facebook o imagine cu cladirea, alaturi de un mesaj referitor la constientizarea pericolului ridicat de aceasta maladie.

Muzeul National de Arta al Romaniei, imbracat in culoarea sperantei, cu ocazia Zilei Internationale de lupta impotriva cancerului de san

Fundatia Renasterea, in parteneriat cu Muzeul National de Arta al Romaniei, organizeaza sambata, a 16-a editie Iluminare in roz - simbol al luptei impotriva cancerului de san, sub sloganul Arta de a fi sanatoasa. Presedintia Romaniei sustine campania de preventie a cancerului de san iluminand simultan in roz Palatul Cotroceni.

Cotroceniul si Muzeul National de Arta, iluminate sambata in roz, pentru a marcaZiua Internationala de lupta impotriva cancerului de san

Administratia Prezidentiala marcheaza Ziua Internationala de lupta impotriva cancerului de san, in semn de solidaritate si empatie cu femeile care sufera de aceasta boala. Astfel, sambata, 1 octombrie a. c. , incepand cu ora 19:30, Palatul Cotroceni va fi iluminat in roz, culoare ce simbolizeaza lupta contra cancerului mamar, informeaza Presedintia.

Palatul Cotroceni va fi iluminat in roz de Ziua Internationala de lupta impotriva cancerului de san

Administratia Prezidentiala marcheaza, sambata, Ziua Internationala de lupta impotriva cancerului de san, in semn de solidaritate si empatie cu femeile care sufera de aceasta boala, prin iluminarea Palatului Cotroceni in roz, potrivit unui comunicat de presa postat pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

webPR: Weekend-ul Schiller iti ofera o nou perspectiva cu ocazia zilei nationale a Germaniei

O mica atentie celor mai tineri, iubitori de muzica, vine din partea German Quality Entertainment, cu ocazia Zilei Nationale a Germaniei: Weekend-ul Shiller porneste de vineri, 30 septembrie, ora 00. 00 si se opreste pe 2 octombrie, la ora 23. 59, perioada in care pretul unui bilet la concertul Schiller va fi de doar 99 lei, redus de la 199 lei.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )