Libnet.ro
UNICEF

22:15

Parlamentul Italiei a aprobat bugetul anului 2019

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Parlamentul Italiei a aprobat bugetul anului 2019

Guvernul italian a obtinut aprobarea finala a Parlamentului pentru bugetul anului 2019, dupa saptamani de tensiuni pe pietele financiare, respectand la limita termenul de la sfarsitul anului. continuă pe Ziarul Bursa

Parlamentul Italiei a aprobat bugetul anului 2019, dupa saptamani de tensiuni pe pietele financiare

Guvernul italian a obtinut aprobarea finala a Parlamentului pentru bugetul anului 2019, dupa saptamani de tensiuni pe pietele financiare, respectand la limita termenul de la sfarsitul anului, dupa limitarea discutiilor pe tema planurilor de cheltuieli , dupa acordul cu Uniunea Europeana, transmite Bloomberg.

Profetie cutremuratoare pentru prima luna a anului 2019

Profetie cutremuratoare pentru prima luna a anului 2019. Ce se va intampla cu omenirea. Citeste mai mult pespynews. ro .

Sindicatele din sanatate ameninta cu proteste in prima parte a anului 2019

Federatia 039;Solidaritatea Sanitara039; informeaza ca a initiat un protest la adresa Guvernului, denumit Plugusorul Nedreptatitilor, ce anunta si pregateste valul de actiuni de protest ce va urma in prima parte a anului 2019, din cauza efectelor negative pe.

HOROSCOP cu Urania pentru inceputul anului 2019. Berbecii sunt imperativi, Gemenii fac anunturi importante in plan conjugal

HOROSCOP Berbec. Pe 1 ianuarie 2019, Marte va intra in zodia Berbecului, respectiv in domiciliu, si le va da nativilor multa energie, determinare, ambitie, curaj si capacitate de a reactiona rapid, de a se.

Horoscopul anului 2019: este vremea marilor vindecari, transformari si regasiri pentru toti nativii

Anul 2019 este benefic pentru zodiile de apa si de foc, este un an de crestere la nivel de constiinta si un an de noi valori si credinte, noi reguli si standarde. Viata cea mai tumultuoasa o pot avea Racul, Sagetatorul si Capricornul, spune astrologul Maria Sarbu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )