Libnet.ro
UNICEF

11:15

Parlamentul, in sesiune extraordinara pentru reexaminarea legii privind reducerea CAS

România Liberă România Liberă,
Parlamentul, in sesiune extraordinara pentru reexaminarea legii privind reducerea CAS

Parlamentul, in sesiune extraordinara pentru reexaminarea legii privind reducerea CAS, la cererea presedintelui. continuă pe România Liberă

Parlamentul se reuneste in sesiune extraordinara pentru reexaminarea legii privind reducerea CAS cu 5 puncte procentuale

Senatul si Camera Deputatilor vor dezbate saptamana viitoare reexaminarea legii privind reducerea CAS cu 5 puncte procentuale la angajator, in urma cererii de reexaminare a legii transmisa de presedintele Traian Basescu.

Parlamentul, in sesiune extraordinara pentru legea privind reducerea CAS

Senatul si Camera Deputatilor vor dezbate saptamana viitoare reexaminarea legii privind reducerea CAS la angajator, in urma cererii de reexaminare a legii, transmisa de presedintele Traian Basescu.

Ponta: Pe 10-15 septembrie cel tarziu, presedintele va avea legea privind reducerea CAS revotata

Parlamentarii ACL impreuna cu parlamentari de la alte formatiuni politice au depus semnaturile necesare pentru convocarea unei sesiuni extraordinare a Senatului si a Camerei Deputatilor, pe data de 18 august, respectiv pe 19 august pentru a se dezbate legea privind reducerea CAS.

Ponta: Presedintele va primi legea privind reducerea CAS revotata cel mai tarziu in 15 septembrie

Proiectul de lege privind reducerea CAS va fi votat luni, in Senat, urmand ca cel mai tarziu in 15 septembrie sa ajunga la seful statului, a declarat, sambata, premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. Eu nu.

Ponta: Proiectul privind reducerea CAS va fi pe biroul presedintelui la 15 septembrie cel tarziu

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Bistrita, raspunzand unei intrebari, ca proiectul de lege privind reducerea CAS va primi, luni, vot final la Senat, iar cel mai tarziu in 15 septembrie seful.

Victor Ponta: Legea privind reducerea CAS va ajunge pe masa presedintelui Basescu in 10-15 septembrie

Premierul Victor Ponta a declarat sambata, la Bistrita, intr-o conferinta de presa, ca legea privind reducerea CAS cu cinci puncte procentuale la angajator ar putea sa se intoarca pe masa presedintelui Traian Basescu la mijlocul lunii septembrie, dupa ce va fi votata de Senat si Camera Deputatilor, transmite Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )