Libnet.ro
UNICEF

08:45

Parlamentul spaniol respinge bugetul pe 2019

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Parlamentul spaniol respinge bugetul pe 2019

Parlamentul spaniol a respins astazi proiectul bugetului pe 2019, pregatiti de Guvernul socialist al lui Pedro Sanchez, relateaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Parlamentul spaniol respinge proiectul bugetului pe 2019

Parlamentul spaniol a respins miercuri proiectul bugetului pe 2019, pregatit de Guvernul socialist al lui Pedro Sanchez, relateaza Reuters.

Parlamentul respinge bugetul guvernului socialist Sanchez / Alegerile anticipate - varianta cea mai probabila

Partide separatiste catalane s-au raliat cu cele de dreapta si au votat impotriva legii bugetare propuse de guvernul socialist de la Madrid, ceea ce naste spectrul unei noi runde de alegeri parlamentare, a treia in mai putin de patru ani, scrie The Guardian.

Liviu Pop: Bugetul pe 2019 este profesionist. Prognozele Comisiei Europene sunt nerealiste

Multe dintre amendamentele opozitiei la bugetul pe 2019 sunt depuse doar de dragul de a ocupa timpii de dezbatere, sustine senatorul PSD Liviu Pop. El spune ca bugetul este echilibrat, robust si deplin sustenabil, construit pe realitatile anilor precedenti si cu proiectii profesioniste pana in 2022, iar prognozele Comisiei Europene sunt nerealiste.

Bugetul pe 2019 atarna in 8 voturi. Cum asigura Dragnea majoritatea PSD in Parlament

Coalitia PSD - ALDE a pierdut majoritatea in Camera Deputatilor, insa la Senat sta deocamdata confortabil. Cum bugetul pe 2019 va fi votat in sedinta comuna a celor doua Camere, Liviu Dragnea va reusi sa incropeasca o majoritate la limita, chiar si fara voturile UDMR.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )