Libnet.ro
UNICEF

22:00

Parlamentul va vota numirile in functii de conducere la ASF, Consiliul Legislativ si ANRE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Parlamentul va vota numirile in functii de conducere la ASF, Consiliul Legislativ si ANRE

Senatorii si deputatii se reunesc, azi, in sedinta comuna pentru a vota numirile in functii de conducere la Autoritatea de Supraveghere Financiara, Consiliul Legislativ si Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE). continuă pe Ziarul Bursa

Senatorii si deputatii se reunesc pentru a vota numirile in functii de conducere la Autoritatea de Supraveghere Financiara, Consiliul Legislativ si ANRE

Senatorii si deputatii se reunesc, miercuri, in sedinta comuna pentru a vota numirilke in functii de conducere la Autoritatea de Supraveghere Financiara, Consiliul Legislativ si Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE). Vicepresedintele Curtii de Conturi Nicu Marcu este singurul candidat pentru functia de presedinte al ASF, fiind avizat favorabil.

Parlamentul a votat numirile la ASF, ANRE si Consiliul Legislativ

Parlamentul a votat numirile in functii de conducere la sefia ASF, un post de vicepresedinte si doi membri ANRE si doi presedinti de sectie la Consiliul Legislativ.

Parlament - sedinta pentru numiri in ASF, ANRE, Consiliul Legislativ, Comisiile SRI si SIE

Camera Deputatilor si Senatul se reunesc, miercuri, pentru a se pronunta asupra numirilor in mai multe posturi din ASF, ANRE, Consiliul Legislativ si in Comisiile parlamentare comune de control al activitatii SRI si SIE, sedinta comuna urmand a se desfasura in conformitate cu normele de siguranta sanitara, scrie Agerpres. Parlamentarii urmeaza sa-si exprime votul secret cu buletine asupra propunerilor pentru aceste functii. Sedinta va incepe la ora 14. 00 si se va desfasura in conformitate cu normele de siguranta sanitara prevazute de legislatia in vigoare, urmand recomandarile Departamentului pentru Situatii de Urgenta, precizeaza Camera Deputatilor.

Digi 24: Sinecuri politice remunerate cu mii de euro lunar. Pe cine trimit partidele la ASF, ANRE si Consiliul Legislativ

Parlamentul urmeaza sa aprobe in aceasta saptamana numirile in functii importante la varful unor institutii aflate in subordinea forului legislativ. Miercuri, deputatii si senatorii voteaza propunerile facute de partide pentru ASF, ANRE si Consiliul Fiscal. Pozitiile sunt remunarate cu mii de euro, iar in cazul sefului ASF venitul lunar ajunge chiar la 15. 000 de euro.

Numirile la ASF, ANRE si Consiliul Legislativ, votate de Parlament Cine va ocupa aceste posturi

Nicu Marcu, candidatul propus de PNL, a fost numit miercuri presedinte - membru executiv al Consiliului Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), in timp ce Mircea Man a fost numit in functia de vicepresedinte al Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei. De asemenea, plenul Parlamentului i-a numit pe Toni Grebla si Mariana Mot ca presedinti la Sectia de drept privat, respectiv la Sectia de drept public din cadrul Consiliului Legislativ. Parlamentul a votat miercuri mai multe numiri la sefia unor institutii controlate de legislativ.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )