Libnet.ro
UNICEF

16:00

Parohul din Plaiesu, una dintre victimele ATI din Spitalul Neamt. Preotul Ion Antistescu este in stare grava

Adevărul Adevărul,
Parohul din Plaiesu, una dintre victimele ATI din Spitalul Neamt. Preotul Ion Antistescu este in stare grava

Parintele Ioan Antitescu era internat in sectia ATI a Spitalului din Piatra Neamt, fiind diagnosticat cu COVID-19. in prezent, acesta se afla in stare critica. continuă pe Adevărul

Doliu in lumea sportului, dupa incendiul de la Piatra Neamt. Cine era, de fapt, una dintre victime

Mircea Covataru, un cunoscut antrenor de lupte din Piatra Neamt, se numara printre cele zece victime ale incendiului de la sectia ATI Piatra Neamt. Doliu in lumea sportului: antrenorul de lupte Covataru, printre victimele incendiului de la Piatra Neamt Zece pacienti care erau bolnavi de COVID-19 si erau intubati au decedat dupa un incendiu care .

VIDEO Noi descinderi la Sintesti, unde au loc arderi ilegale de deseuri. Ministrul Mediului, in control si el, alaturi de televiziuni: Aceste incendii, una dintre cauzele poluarii

Peste 100 de angajati ai Garzii Nationale de Mediu, Politiei si Jandarmeriei au descins joi la Sintesti, in Ilfov, unde sunt arse ilegal deseuri precum componente auto. Ministrul Mediului, Mircea Fechet, spune ca aceste arderi reprezinta una dintre cauzele poluarii, mai ales pe timpul noptii, si ca trebuie luate masuri dure si inasprita legislatia penala. Fumul de la un astfel de incendiu poate ajunge in cateva zeci de minute in mijlocul Bucurestiului, a spus el.

Antrenorul emerit de lupte Mircea Covataru a murit in incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt

Federatia Romana de Lupte si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Neamt au anuntat, duminica, decesul antrenorului emerit Mircea Covataru, personalitate marcanta a luptelor greco-romane. DJST Neamt a precizat ca barbatul este una dintre victimele incendiului de la Spitalul Judetean Piatra Neamt.

Carmen Dorobat: Trei din cei sase pacienti transferati la spitalul mobil de la Letcani sunt in stare grava

Carmen Dorobat, managerul Spitalului de Boli Infectioase Iasi, a spus,castarea celor sase pacienti din incendiul de la sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt, care au fost transferati la spitalul de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )