Libnet.ro
UNICEF

09:00

Parolista! Andreea Balan, una dintre cele mai serioase artiste

Antena3 Antena3,
Parolista! Andreea Balan, una dintre cele mai serioase artiste

Este una dintre cele mai muncitoare vedete de la noi, dar se pare ca este si una dintre cele mai serioase. continuă pe Antena3

Noul hibrid de la Panasonic e unul dintre cele mai rezistente gadgeturi facute vreodata

Cei de la Panasonic sunt foarte eficienti in a lansa sisteme rezistente la socuri, dar nici unul dintre modele lansate in ultimii ani nu arata atat de bine. in ultimii ani au aparut tot mai multe hibride ce incearca sa calculeze media perfecta dintre performanta, design original si pret decent. Multe dintre acele sisteme reusesc [] Noul hibrid de la Panasonic e unul dintre cele mai rezistente gadgeturi facute vreodata Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Una dintre cele mai frumoase cladiri din Brasov va fi reabilitata de Primarie

Cladirea de pe Republicii este una dintre putinele din Brasov construite in stil Art Nouveau. S-a degradat atat de tare incat a fost nevoie de o prelata care sa o acopere pentru ca peretii sa nu se darame.

Unul dintre cele mai importante situri arheologice din Europa vine cu noi surprize: o fantana veche de 2.000 de ani, gasita intacta

Unul dintre cele mai importante situri arheologice din Europa cand vine vorba despre exploatarea sarii nu inceteaza sa uimeasca. La finalul lunii trecute, cercetatorii care desfasoara lucrari la Figa au descoperit o fantana intacta, veche de 2. 000 de ani.

Una dintre cele mai apreciate poze cu Delia din ultima perioada: 45.000 de like-uri. Unde s-a fotografiat artista

Delia a iesit in strada alaturi de protestatari saptamana trecuta. Una dintre cele mai apreciate poze de pe Facebook este postata in data de 7 noiembrie. imbracata bine ca sa reziste frigului de.

Un Black Friday (complet) altfel: Sarbatoarea se devalorizeaza - nu mai sunt de ajuns numai reducerile

Sala este plina de afiliati si clienti ai 2Parale. ro, una dintre cele mai mari platforme de afiliere din Romania. Tematica intalnirii cum sa te pregatesti de Black Friday 2015 si ce asteptari sa ai. In sala, pe langa afiliati, se afla si.

Cele mai recente cifre privind situatia de la Astra: Pagubitii au depus peste 5000 de cereri de plata cu o valoare de circa 90 milioane de lei/91 de dosare sunt aproape de a deveni creante certe

Pagubitii Astra au facut pana marti, 10 noiembrie, 5. 085 de cereri de plata cu o valoare de aproximativ 90 milioane de lei. Dintre acestea, primele 91 de dosare in care se solicita plata a 567. 357 de lei au fost avizate de catre directiile de specialitate ale Fondului de Garantare a Asiguratilor FGA), iar daca vor fi validate si de comisia speciala vor deveni creante certe si vor fi platite imediat ce va exista o decizie definitiva in instanta privind falimentul Astra, a declarat joi pentru HotNews. ro Carmen Radu, presedintele FGA. Vezi in articol cele mai recente cifre transmise de FGA catre ASF privind situatia de la Astra.

Cele mai profitabile francize. Ce trebuie sa stii daca vrei sa te folosesti de ideile altora ca sa fii patron de brand celebru

Daca vreti sa faceti un business si nu aveti nici cea mai vaga idee despre ce trebuie facut, preluarea unei afaceri in franciza este solutia cea mai rapida. Adevarul va prezinta care sunt cele mai profitabile francize.

Zece cele mai sigure linii aeriene din lume

Cele mai sigure zece companii aeriene din lume sunt din Europa, Asia si Australia, potrivitAirlineRatings. comcare a analizat numarul de accidente fatale din ultimii zece ani a 499 de transportatori aerieni.

Top 3 centre angro in Operatiunea Cristal: unde s-au aplicat cele mai mari amenzi si confiscari

Cele mai mari amenzi si confiscari au fost aplicate de inspectorii antifrauda in primele trei saptamani si jumatate ale Operatiunii Cristal, care vizeaza controale la sange in toate centrele angro din tara, in complexurile comerciale Dragonul Rosu din Bucuresti, in Complexul Brintex din Brasov si in Expo market Doraly din Capitala, potrivit unui top 3 publicat astazi de Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF).

Zece cele mai sigure linii aeriene din lume

Cele mai sigure zece companii aeriene din lume sunt din Europa, Asia si Australia, potrivit AirlineRatings. com care a analizat numarul de accidente fatale din ultimii zece ani a 499 de transportatori aerieni. Anul trecut, au zburat cu avionul 3,3.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )