Libnet.ro
UNICEF

14:45

O parte a acoperisului Teatrului Apollo din Londra s-a prabusit. Cel putin 30 de persoane sunt ranite

Adevărul Adevărul,
O parte a acoperisului Teatrului Apollo din Londra s-a prabusit. Cel putin 30 de persoane sunt ranite

O operatiune de salvare este in curs de desfasurare dupa ce o parte a acoperisului Teatrului Apollo din Londra s-a prabusit in timpul unui spectacol, numerosi oameni fiind prinsi sub daramaturi, potrivit martorilor oculari citati de Huffington Post. continuă pe Adevărul

UPDATE O parte a acoperisului Teatrului Apollo din Londra s-a prabusit. Cel putin 80 de persoane sunt ranite

O operatiune de salvare este in curs de desfasurare dupa ce o parte a acoperisului Teatrului Apollo din Londra s-a prabusit in timpul unui spectacol, numerosi oameni fiind prinsi sub daramaturi, potrivit martorilor oculari citati de Huffington Post.

UPDATE O parte a acoperisului Teatrului Apollo din Londra s-a prabusit. Cel putin 80 de persoane au fost ranite

O operatiune de salvare avut loc joi noapte, in Londra, dupa ce o parte a acoperisului Teatrului Apollo s-a prabusit in timpul unui spectacol, numerosi oameni fiind prinsi sub daramaturi, potrivit martorilor oculari citati de Huffington Post.

Prabusirea unui balcon al Teatrului Apollo din Londra. Cel putin 30 de persoane ranite

O operatiune de salvare este in curs de desfasurare dupa ce o parte a unui balcon in Teatrul Apollo din Londra s-a prabusit in timpul unui spectacol, numerosi oameni fiind prinsi sub daramaturi, potrivit martorilor oculari citati de Huffington Post.

FOTO Londra: o parte a acoperisului Teatrului Apollo s-a prabusit in timpul unui spectacol

O operatiune de salvare avut loc, joi noapte, la Londra, dupa ce o parte a acoperisului Teatrului Apollo s-a prabusit in timpul unui spectacol, numerosi oameni fiind prinsi sub daramaturi, potrivit martorilor oculari citati de Huffington Post.

Investitiile imobiliare chineze din Londra au crescut cu 1500%

Investitiile imobiliare chineze din Londra au crescut cu peste 1500% fata de 2010, de la 54 milioane lire sterline, la peste un miliard de lire sterline, la sfarsitul trimestrului al treilea in acest an, se arata intr-un studiu publicat, saptamana trecuta, de catre Jones Lang LaSalle.

Investitiile chineze in proprietati imobiliare din Londra au crescut cu 1500% din 2010 pana in prezent

In 2013, volumul investitiilor in Londra a atins 1 miliard de lire sterline, reprezentand peste 50% din totalul investitiilor chineze in Europa, potrivit unui studiu realizat de Jones Lang LaSalle. Astfel, din 2010 pana in prezent investitiile imobiliare chineze in Londra au crescut cu peste 1500%, de la 54 milioane la peste 1 miliard de lire sterline, la sfarsitul trimestrului al treilea in 2013.

BBC: Politia din Londra, in vizita in Romania pentru a-i descuraja pe romani sa imigreze

Politia metropolitana a efectuat o vizita intr-o zona rurala din Romania, cu scopul de a-i convinge pe locuitorii saraci sa nu imigreze in Marea Britanie de la 1 ianuarie, dupa anularea restrictiilor impuse romanilor pe piata muncii britanice,.

BBC: Politia din Londra, in Romania pentru a-i descuraja pe romani sa IMIGREZE in Marea Britanie

Politia metropolitana a efectuat o vizita intr-o zona rurala din Romania, cu scopul de a-i convinge pe locuitorii saraci sa nu imigreze in Marea Britanie de la 1 ianuarie, dupa anularea restrictiilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )