Libnet.ro
UNICEF

01:06

Partidul Conservator il sustine pe Victor Ponta la prezidentiale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Partidul Conservator il sustine pe Victor Ponta la prezidentiale

Consiliul National al Partidului Conservator a adoptat vineri rezolutia propusa de pre and sedintele partidului, Daniel Constantin, pentru sus and tinerea la alegerile preziden and tiale a premierului social-democrat Victor Ponta din partea Alian and tei PSD-UNPR-PC. continuă pe Ziarul Bursa

Conservatorii s-a reunit in Consiliul National pentru alegerea vicepresedintilor

Partidul Conservator s-a reunit, vineri, in sedinta Consiliului National, in lipsa presedintelui fondator, Dan Voiculescu, pentru a alege cei 22 de vicepresedinti si pentru a adopta o rezolutie privind sustinerea candidaturii lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale.

Consiliul National al Partidului Conservator a adoptat rezolutia de sustinere a lui Ponta la prezidentiale

Consiliul National al Partidului Conservator a adoptat rezolutia propusa de presedintele partidului, Daniel Constantin, pentru sustinerea la alegerile prezidentiale a lui Victor Ponta din partea Aliantei PSD-UNPR-PC, transmite Agerpres.

PC il strange cu usa pe Victor Ponta: Vom avea candidat propriu la prezidentiale daca nu va candida Ponta

Consiliul National al Partidului ConservatorPC), condus de vicepremierul Daniel Constantin si fondat de Dan Voiculescu, a votat astazi o rezolutie care lasa deschisa posibilitatea ca PC sa aiba candidat propriu la alegerile prezidentiale daca Victor Ponta, presedinte PSD, va decide sa nu intre in cursa pentru alegerile prezidentiale.

Victor Ponta si Cristian Tudor Popescu, reclamati pentru discriminare impotriva romilor

ONG-ul Romani CRISS a depus trei plangeri la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) impotriva premierului Victor Ponta, a ziaristului Cristian Tudor Popescu si a unui fost procuror, Gheorghe Oancea, pe care ii acuza de declaratii discriminatorii impotriva romilor si cere impunerea de amenzi contraventionale impotriva acestora.

Constantin: Prioritatile PC se vor regasi in programul prezidential al lui Victor Ponta

Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a declarat ca prioritatile PC se vor regasi in programul prezidential al lui Victor Ponta.

Surse: Victor Ponta va fi consiliat de un strateg american pentru alegerile prezidentiale

Liderul PSD, Victor Ponta, va fi consiliat de un strateg american in campania pentur alegerile prezidentiale, cu care va incheia un contract in perioada imediat urmatoare, au declarat surse din partid, citate de.

Victor Ponta, pentru CNN Londra: Poate o sa fiu cel mai tanar presedinte din Europa

Premierul Victor Ponta a declarat la CNN Londra ca este posibil sa isi anunte intentia de a candida la alegerile prezidentiale din acest an. intrebat daca va anunta in aceasta vara ca va candida la.

Victor Ponta, pentru CNN Londra: Poate o sa fiu cel mai tanar presedinte din Europa (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat la CNN Londra ca este posibil sa isi anunte intentia de a candida la alegerile prezidentiale din acest an. intrebat daca va anunta in aceasta vara ca va candida la.

Victor Ponta: Liviu Dragnea ma va ajuta sa castig prezidentialele dupa care va prelua PSD pana la Congres

Presedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat, joi, ca este convins ca Liviu Dragnea, ca sef de campanie il va ajuta sa castige alegerile prezidentiale, dupa care va asigura conducerea PSD pana la Congres,.

Victor Ponta, consiliat de un strateg american in campania sa pentru prezedentiale

Presedintele PSD, Victor Ponta, va fi consiliat de un strateg american in campania pentru alegerile prezidentiale, cu care va incheia un contract in perioada imediat urmatoare, precum si de consultatii interni Bogdan Teodorescu si Dan Sultanescu, au.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )