Libnet.ro
UNICEF

22:30

Partidul Democrat raspunde criticilor primite din partea lui Barack Obama

Hotnews Hotnews,
 Partidul Democrat raspunde criticilor primite din partea lui Barack Obama

Membrii Partidului Democrat din Statele Unite au respins criticile fostului lider de la Casa Alba, Barack Obama, confrom carora formatiunea politica s-ar indrepta, prin politicile pe care le propune, prea mult catre ideologia de stanga, relateaza Mediafax citand site-ul cotidianului The Guardian. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, intrebat cum raspunde atacurilor PSD din ultima perioada: O sa le dea alegatorii un raspuns foarte convingator (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis se afla vineri la Baia Mare, acolo unde s-a intalnit cu simpatizantii PNL. intrebat cum va raspunde atacurilor PSD din ultima perioada, acelor fake news-uri, gen casca si.

Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, a declarat luni ca CFR Marfa trebuie sa inapoieze in urmatoarele sase luni, suma de 400 de mii de euro, ajutor din partea statului primit ilegal. Decizia a fost luata de Comisia Europeana, confo

Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, a declarat luni ca CFR Marfa trebuie sa inapoieze in urmatoarele sase luni, suma de 400 de mii de euro, ajutor din partea statului primit ilegal. Decizia a fost luata de Comisia Europeana, confom Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2517 seconds )