Libnet.ro
UNICEF

07:00

Partidul Laburist: Singurele solutii sunt un nou referendum pentru Brexit sau legaturi strnse cu UE

Hotnews Hotnews,
 Partidul Laburist: Singurele solutii sunt un nou referendum pentru Brexit sau legaturi strnse cu UE

Singurele optiuni ale Regatului Unit sunt un al doilea referendum pentru Brexit sau faurirea unei relatii economice stranse cu Uniunea Europeana, a transmis duminica Partidul Laburist, principala forta de opozitie din Marea Britanie, potrivit Reuters. continuă pe Hotnews

MAREA BRITANIE: Jeremy Corbyn nu exclude un nou referendum Brexit

Liderul opozitiei britanice, laburistul Jeremy Corbyn, nu a exclus, astazi, un nou referendum cu privire la iesirea Regatului Unit din Uniunea Europeana.

NICOLA STURGEON, PRIM-MINISTRUL SCOTIEI CATRE MAY: Vorbim cand veti lua in considerare un nou referendum

Nicola Sturgeon, prim-ministrul Scotiei si liderul Partidului National Scotian, a declarat ca nu va accepta sa intre in discutii cu premierul britanic Theresa May privind acordul Brexitului daca nu va fi luata in considerare si posibilitatea organizarii unui nou referendum, scrie The Guardian.

Primarul laburist al Londrei Sadiq Khan ii cere lui May sa sa revoce imediat Articolul 50 si un nou referendum

Primarul laburist al Londrei Sadiq Khan s-a declarat miercuri seara, dupa respingerea motiunii de cenzura a partidului din care face parte contra Guvernului, dezamagit de faptul ca) conservatorii au pus interesul politic mai presus de interesul national.

Vlad Voiculescu, dupa acuzatiile lui Marius Oprea: Partidul Plus a fost nfiintat de trei tineri avocati. Nu am stiut cine sunt parintii lor pentru ca nu avem obiceiul sa facem dosare

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu vine cu explicatii dupa acuzatiile lansate de istoricul Marius Oprea ca in spatele infiintarii PLUS se afla anchetatorul sau de la Securitate, Alexandru Iordache. Voiculescu, unul dintre fondatorii acestui partid, spune ca cei care i-au ajutat sa inregistreze acest nou acest partid sunt trei tineri avocati, care la Revolutie erau copii. Nu am stiut cine sunt parintii avocatilor care ne-au ajutat sa fondam partidul pentru ca nu avem obiceiul sa facem dosare. Aceste practici sunt mai degraba stilul celor care au facut dezvaluirile, afirma Voiculescu.

Premierul britanic, discutii cu ministrii nainte de a merge n Parlament sa prezinte un nou plan pentru Brexit

Premierul britanic Theresa May va avea o discutie telefonica cu ministrii Cabinetului sau, duminica, cu o zi inainte de a merge din nou in Parlament pentru a-si anunta noul plan pentru Brexit, afirma o sursa guvernamentala, citata de Reuters.

SUA: Un nou plan pentru The Wall

Presedintele american Donald Trump a propus ieri noi planuri privind proiectul sau de construire a unui zid la granita cu Mexicul, pentru a incerca sa puna capat unei inchideri partiale a guvernului care dureaza de mai mult de patru saptamani, anunta BBC.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )