Libnet.ro
UNICEF

14:15

Partidul presedintelui Emmanuel Macron, infrant in fata dreptei la alegerile pentru Senatul francez

România Liberă România Liberă,
Partidul presedintelui Emmanuel Macron, infrant in fata dreptei la alegerile pentru Senatul francez

Partidul prsedintelui francez, Emmanuel Macron, a fost infrant in alegerile partiale pentru Senatul francez. Dreapta a obtinut un avans important. continuă pe România Liberă

Zeci de mii de sustinatori ai extremei stangi au iesit in strada la Paris pentru a protesta impotriva politicilor lui Emmanuel Macron

Zeci de mii de sustinatori ai liderului extremei stangi din Franta, Jean-Luc Melenchon, au iesit in strada sambata la Paris, in piata Bastille, pentru a protesta impotriva reformelor pe care le are in plan presedintele Emmanuel Macron, relateaza Reuters.

Zeci de mii de sustinatori ai extremei stanga au iesit in strada la Paris pentru a protesta impotriva politicilor lui Emmanuel Macron

Zeci de mii de sustinatori ai liderului extremei stanga din Franta, Jean-Luc Melenchon, au iesit in strada sambata la Paris, in piata Bastille, pentru a protesta impotriva reformelor pe care le are in plan presedintele Emmanuel Macron, relateaza Reuters.

Proteste de amploare anuntate pentru sambata in Franta: Emmanuel Macron a adoptat cinci decrete pentru reformarea pietii muncii

Desi a fost ales ca presedinte al Frantei pe un urias val de simpatie, obtinand un procent urias in turul al alegerilor impotriva extremistei Marine Le Pen, Emmanuel Macron se loveste acum de.

Francezii ameninta cu proteste, dupa ce Emmanuel Macron a adoptat cinci decrete privind reformarea pietei muncii

Presedintel Frantei, Emmanuel Macron, a adoptat, vineri, cinci decrete care contin masuri de reformare a pietei muncii, contestate de sindicate, relateaza cotidianul Le Figaro.

Franta: Emmanuel Macron a semnat reforma controversata privind Codul Muncii

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a semnat, vineri, textele care reformeaza dreptul la munca, relateaza AFP si Reuters.

Ce crede cu adevarat Emmanuel Macron despre sotia sa. Presedintele Frantei a spus totul intr-un interviu

Emmanuel Macron a vorbit pentru prima oara despre relatia cu sotia sa, intr-un interviu pentru CNN. Iubirea face parte din viata mea, din echilibrul meu. Cred ca nu poti cladi ceva maret, nu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )