Libnet.ro
UNICEF

15:30

Partidul Puterii Umaniste si-a anuntat candidatul la alegerile prezidentiale: Ramona Ioana Bruynseels

Antena3 Antena3,
Partidul Puterii Umaniste si-a anuntat candidatul la alegerile prezidentiale: Ramona Ioana Bruynseels

Partidul Puterii Umaniste si-a anuntat candidatul la alegerile prezidentiale in persoana Ramonei Ioana Bruynseels. Membrii Partidului Puterii Umaniste social-liberal din intreaga tara s-au reunit sambata,. continuă pe Antena3

Cine este Ramona Ioana Bruynseels, candidata Partidului Puterii Umaniste la prezidentiale

Ramona Ioana Bruynseels, candidata la alegerile prezidentiale din partea Partidului Puterii Umaniste este consilier de stat pentru mediul de afaceri in aparatul de lucru al premierului Viorica Dancila. Avand un.

Badalau: Candidatul PSD la alegerile prezidentiale trebuie sa fie un intelectual cu vederi de stanga

Ministrul Economiei, Nicolae Badalau, a declarat, vineri, la finalul sedintei Comitetului Executiv, ca o sustine pe Viorica Dancila pentru functia de presedinte al PSD, daca premierul isi va depune candidatura. Badalau crede ca cine va candida la alegerile prezidentiale din partea social-democratilor trebuie sa fie un intelectual cu vederi de stanga.

Descoperiti. De ce s-a razgandit Tariceanu si nu mai candideaza la alegerile prezidentiale

Renate Weber a vorbit sambata seara, la emisiunea Descoperiti cu Andreea Sava despre decizialui Tariceanude a renunta sa candidezela alegerile prezidentiale. Eo declaratie.

Ramona Ioana Bruynseels, candidat la prezidentiale: Candidatura mea este una cinstita, onesta, fara promisiuni desarte

Candidata oficiala a Partidul Puterii Umaniste, Ioana Ramona, a precizat ca Romania se schimba si felul de a face politica se schimba, astfel candidatura ei pe care si-o asuma cu cinste si onoare este.

PAUL STANESCU (PSD): Congresul va hotari candidatul la prezidentiale

Presedintele executiv al PSD, Paul Stanescu, a declarat miercuri seara ca, potrivit statutului, candidatul partidului la alegerile prezidentiale va fi stabilit prin congres, insa acest candidat poate proveni si din afara formatiunii politice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2269 seconds )