Libnet.ro
UNICEF

19:45

Partidul socialist al premierului Djukanovic pare sa fi castigat alegerile parlamentare in Muntenegru

România Liberă România Liberă,
Partidul socialist al premierului Djukanovic pare sa fi castigat alegerile parlamentare in Muntenegru

Partidul Democrat al Socialistilor PDS), condus de premierul Milo Djukanovic, va obtine 42,2% din voturi la alegerile parlamentare desfasurate duminica in Muntenegru, estimeaza institutul de sondare a opiniei publice CEMI, prin extrapolarea rezultatelor numaratorii a 20,6% din voturi, scrie Agerpres. continuă pe România Liberă

Partidul de guvernamant prooccidental din Muntenegru a castigat alegerile parlamentare, dar atmosfera ramane tensionata

Partidul proocidental aflat la putere in Muntenegru a obtinut o victorie in alegerile parlamentare de duminica, insa nu si suficiente mandate pentru a guverna singur, potrivit unor rezultate partiale neoficiale. Muntenegru ramane pe calea spre aderarea la NATO si Uniunea Europeana, a declarat la primele ore ale diminetii de luni premierul Milo Djukanovici.

Ioan Mang, presedintele PSD Bihor, a anuntat lista candidatilor la alegerile parlamentare

Lista candidatilor PSD Bihor pentru alegerile parlamentare este alcatuita doar din membri social-democrati bihoreni si este deschisa de deputatul Gheorghe Bogdan, un om cu experienta bogata.

USR poate candida in alegerile parlamentare: Nicusor Dan a anuntat ca a reusit sa obtina 200.000 de semnaturi pentru inscriere (VIDEO)

Legislatia din Romania prevede pentru orice nou partid infiintat necesitatea obtinerii de 200. 000 de semnaturi pentru inscrierea in cursa pentru alegerile parlamentare. Desi au avut un pic d.

USR a strans semnaturile pentru depunerea candidaturilor la alegerile parlamentare

Uniunea Salvati Romania e la un pas de candidatura la alegerile parlamentare din decembrie. Iar goana dupa semnaturi e pe cale sa se incheie. In aceasta dupa-amiaza am ajuns la 200. 000 de semnat.

Lista PNL pentru alegerile parlamentare. Amiralul Vergil Chitac este candidat la Senat, iar fostul director al Fiscului Bogdan Hutuca, la Camera Deputatilor

Liberalii mizeaza pe nume noi in alegerile parlamentare din 11 decembrie ac. Niciun parlamentar cu state vechi nu se regaseste pe lista candidatilor la scrutinul pentru Senat si Camera Deputatilor. Vergil Chitac are prima sansa la Senat, iar Bogdan Hutuca - la Deputati.

Alina Gorghiu sustine ca PNL si USR vor sustine propunerea ca Dacian Ciolos sa fie premier, dupa alegerile parlamentare

PNL si USR vor sustine propunerea ca Dacian Ciolos sa ramana premierul Romaniei si dupa alegerile parlamentare din 11 decembrie, a declarat presedintele PNL, Alina Gorghiu, duminica seara, la postul Antena 3.

Clotilde Armand dezvaluie ca mai multi ministri si secretari de stat vor candida la alegerile parlamentare pe listele USR

Clotilde Armand, consilier local al partidului Uniunea Salvati Romania USR) la sectorul 1 Bucuresti, a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa, faptul ca mai multi ministri si secretari de stat din actualul Guvern vor candida la alegerile parlamentare pe listele USR.

Denise Rifai anunta ca nu va da curs invitatiei de a candida din partea PNL la alegerile parlamentare

Denise Rifai scrie pe pagina sa de Facebook ca a decis sa nu dea curs invitatiei Alinei Gorghiu de a candida la alegerile parlamentare pe listele PNL, ea precizand ca isi iubeste meseria si doreste sa ramana in presa.

Denise Rifai refuza invitatia de a candida din partea PNL la alegerile parlamentare

Denise Rifai a anuntat pe Facebook ca a decis sa nu dea curs invitatiei Alinei Gorghiu de a candida la alegerile parlamentare pe listele PNL.

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a anuntat ca nu va candida la alegerile parlamentare, intrucat prefera un post la Bruxelles

Ministrul Agriculturii Achim Irimescu a anuntat, vineri, cu ocazia unei vizite la Vaslui, ca nu intentioneaza sa-si dea demisia din Guvern si ca, de asemenea, nici nu va candida la alegerile parlamentare din decembrie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )