Libnet.ro
UNICEF

21:45

Parul colorat, din nou la moda! Foto de la NY Fashion Street Festival!

ADPM ADPM,
Parul colorat, din nou la moda! Foto de la NY Fashion Street Festival!

Vara asta se poarta parul colorat! Cat mai colorat, in nuante dintre cele mai indraznete! Iata cateva fotografii de la NY Fashion Street Festival, imagini ce demonstreaza din plin asta! . continuă pe ADPM

Se zguduie din nou pamantul! Localnicii sustin ca aud vuiete in pamant

Pamantul s-a miscat din nou la Izvoarele, in Galati, satul unde acum doi ani s-au inregistrat 300 de cutremure in doar o luna. Localnicii sustin ca de cateva saptamani aud din nou vuiete in pamant. Un.

Amanare dupa amanare in dosarul mosiei lui Basescu. Fiica lui ar putea fi audiata din nou

Amanare dupa amanare in dosarul mosiei lui Basescu, astfel ca fiica lui Traian Basescu ar putea fi audiata din nou. Desi au avut loc doua sedinte pana acum, ambele secrete, iar una dintre ele acum doua.

O tanara a uitat cum a fost la nunta sa, asa ca se va casatori din nou

Doi tineri din statul american Tennessee, se vor casatori din nou pe 1 august, atunci cand implinesc un an de la nunta. Justice si Jeremy Stamper, in varsta de 20 repectiv 21 de ani, au luat aceasta decizie.

Peter Andre renunta din nou la burlacie. Cu noroc de aceasta data?

Peter Andre este gata din nou de nunta. Cantaretul se va casatori cu logodnica lui, Emily MacDonagh, in Exeter, in cursul zilei de sambata.

Legea asigurarii obligatorii a locuintelor a fost modificata din nou: Asiguratorii nu pot incheia asigurari facultative pentru o locuinta care nu are incheiata in prealabil o asigurare obligatorie

Legea privind asigurarea obligatorie a locuintelor impotriva cutremurelor, alunecarilor de teren si inundatiilor a fost modificata din nou, in aceasta luna, prin introducerea unui alineat potrivit caruia asiguratorii nu pot incheia asigurari facultative pentru o locuinta care nu are incheiata in prealabil o asigurare obligatorie. Noua lege care modifica si completeaza Legea 260/2008 privind asigurarea obligatorie a locuintelor impotriva cutremurelor, inundatiilor si alunecarilor de teren, a fost adoptata luna trecuta in Parlament, promulgata de Presedintele Klaus Iohannis in data de 2 iulie si publicata in Monitorul Oficial in 6 iulie 2015.

Cancerul a recidivat! Leo Iorga, din nou pe patul de spital

Veste trista pentru fanii trupei Pact. Leo Iorga, vocalistul grupului rock, a ajuns din nou pe mana medicilor dupa ce cancerul a recidivat.

El Chapo s-a volatilizat din nou

Evadarea baronului drogurilor Joaquin Guzman, alias El Chapo, disparut din inchisoarea de maxima securitate unde era incarcerat de anul trecut, a lasat tara in stare de soc. Cautarea lui continua contracronometru.

Caravana cinematografica, din nou in voga

Filmele premiate anul acesta la TIFF vor fi purtate intr-o caravana cinematografica ce porneste la drum zilele acestea, pentru al saselea an la rand, aducand 34 de filme din selectia Festivalului International de Film Transilvania TIFF) in peste 15 orase din tara.

Un faimos traficant de droguri mexican a evadat din nou din inchisoare

Autoritatile mexicane au lansat o operatiune de cautare a lui Joaquin El Chapo Guzman, liderul cartelui drogurilor Sinaloa, care a evadat din inchisoare, a anuntat Comisia Nationala mexicana pentru Securitate duminica, relateaza CNN, conform Mediafax.

Mexic: Joaquin El Chapo Guzman, liderul cartelului drogurilor Sinaloa, a evadat din nou din inchisoare

O ampla actiune de cautare a fost demarata de autoritatile mexicane dupa ce Joaquin El Chapo Guzman, liderul cartelui drogurilor Sinaloa, a evadat din inchisoare, a anuntat Comisia Nationala mexicana pentru.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )