Libnet.ro
UNICEF

19:30

Pas gresit pentru liderul din Liga 2

Online Sport Online Sport,
Pas gresit pentru liderul din Liga 2

FC Universitatea 1948 a fost tinuta in sah pe teren propriu de Aerostar Bacau, marti seara, intr-un meci din etapa a 10-a. continuă pe Online Sport

Victor Ponta a prezentat doua masuri PRO Romania pentru iesirea din criza in 2021

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, a prezentat, astazi, primele doua masuri din planul partidului pentru iesirea din criza in anul 2021, respectiv un venit minim pentru persoanele fizice si sprijin economic pentru companii.

Avertismentul specialistilor: Pandemia de coronavirus, un dezastru ecologic pentru fauna din Delta Dunarii

Pandemia de coronavirus i-a determinat pe romani sa petreaca vacanta in locuri mai retrase, care in trecut erau vizitate doar de un segment ingust de turisti, cum este Delta Dunarii. Valul de turisti din.

Primele masuri din planul de tara Pro Romania pentru iesirea din criza. Victor Ponta: Este important sa le spunem oamenilor ce castiga ei dupa 6 decembrie, ce castiga politicienii stim (VIDEO)

Victor Ponta a prezentat, duminica, o parte din planul de tara Pro Romania pentru iesirea din criza generata de pandemia de coronavirus. Este vorba despre doua masuri care se refera la venitul minim de criza pe.

Nicusor Dan sustine mentinerea scenariului rosu pentru scolile din Capitala. Primarul anunta ca vor fi controale masive la terase

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, se declara de acord cu mentinerea scenariului rosu in ceea ce priveste functionarea unitatilor de invatamant din Bucuresti, pana cand se va constata o scadere a numarului de infectari. El promite controale in zonele care prezinta risc ridicat de raspandire a bolii.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )