Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pas important pentru Brexit: Guvernul britanic a aprobat acordul de iesire din Uniunea Europeana

B1 B1,
Pas important pentru Brexit: Guvernul britanic a aprobat acordul de iesire din Uniunea Europeana

Guvernul britanic a aprobat miercuri seara dupa o sedinta maratonul acordul privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, a anuntat premierul Theresa May la finalul discutiilor. Premierul britanic a. continuă pe B1

Guvernul britanic a aprobat acordul pentru Brexit

Guvernul britanic a aprobat, astazi, dupa o sedinta maraton, acordul pentru Brexit, de iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana.

Guvernul britanic a aprobat acordul privind Brexit

Premierul britanic, Theresa May, a anuntat miercuri seara ca guvernul sau a aprobat acordul privind Brexitul, anunta agentiile internationale de presa. in curs de actualizare .

Marea Britanie si Uniunea Europeana au ajuns la un acord pentru Brexit

Un proiect de acord cu privire la Brexit a fost incheiat de negociatorii britanici si europeni si urmeaza sa fie examinat miercuri in Consiliul de ministri de la Londra, a anuntat marti guvernul britanic.

UPDATE Un acord pentru Brexit a fost convenit la nivel tehnic (editor BBC)

Un proiect de acord asupra Brexitului a fost incheiat de negociatorii britanici si cei europeni si va fi examinat miercuri in consiliul de ministri, a anuntat marti guvernul britanic, intr-un comunicat citat de AFP.

ULTIMA ORA Un acord pentru Brexit a fost convenit la nivel tehnic (editor BBC)

Un acord pentru Brexit a fost convenit la nivel tehnic iar cabinetul premierului Theresa May urmeaza sa se reuneasca miercuri, a afirmat editorul BBC pe probleme politice, citat de Reuters.

Theresa May: Aranjamentele pentru Brexit intra n faza finala

Intr-un discurs tinut la banchetul organizat de primarul Londrei, premierul Marii Britanii a declarat ca discutiile cu privire la aranjamentele pentru Brexit au fost ,,extrem de dificile, dar partile implicate vor lucra ,,peste noapte pentru a face progrese, potrivit BBC.

BREXIT: Theresa May a obtinut sustinerea Guvernului britanic privind acordul de iesire al Marii Britanii din UE

Premierul britanic Theresa May a anuntat ca membrii Guvernului de la Londra au cazut de acord asupra proiectului negociat cu Bruxelles privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana.

BREXIT: Theresa May a obtinut sustinerea Guvernului britanic privind acordul de iesire a Marii Britanii din UE

Premierul britanic Theresa May a anuntat ca membrii Guvernului de la Londra au cazut de acord asupra proiectului negociat cu Bruxelles privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana.

Patru ministri din guvernul britanic care sunt impotriva Brexit, pe punctul de a demisiona

Patru ministri care sustin ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana sunt pe punctul de a demisiona din guvernul condus de Theresa May, scrie ziarul Sunday Times. Se relateaza ca Uniunea Europeana ar fi respins planul lui Theresa May privind un mecanism independent de supraveghere a oricarui acord vamal provizoriu.

Theresa May: Proiectul de acord pentru Brexit raspunde votului britanicilor

Premierul britanic Theresa May a aparat miercuri in Parlament proiectul de acord privind Brexitul incheiat cu o zi inainte intre negociatorii europeni si britanici, inaintea unei reuniuni cruciale a guvernului sau care trebuie sa se pronunte asupra textului, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )