Libnet.ro
UNICEF

01:05

La un pas de moarte, dupa ce a vrut sa nasca acasa. Medicii ii fac plangere penala

Antena3 Antena3,
La un pas de moarte, dupa ce a vrut sa nasca acasa. Medicii ii fac plangere penala

Medici de la Spitalul de Obstetrica si Ginecologie Cuza Voda sustin ca vor sa faca plangere penala pe numele unei femei care a fost la un pas de moarte, dupa ce miercuri a intentionat sa nasca acasa cu. continuă pe Antena3

Iasi: Femeie la un pas de moarte dupa ce a vrut sa nasca la domiciliu cu ajutorul unei doule, a carei identitate nu vrea sa o dezvaluie

Medici de la Spitalul de Obstetrica si Ginecologie Cuza Voda sustin ca vor sa faca plangere penala pe numele unei femei care a fost la un pas de moarte, dupa ce miercuri a intentionat sa nasca acasa cu ajutorul unei doule persoana care asista psihologic nasterea naturala), a carei identitate nu vrea sa o dezvaluie, transmite Agerpres.

A fost la un pas de moarte dupa ce a vrut sa nasca la domiciliu

Medici de la Spitalul de Obstetrica si Ginecologie Cuza Voda sustin ca vor sa faca plangere penala pe numele unei femei care a fost la un pas de moarte, dupa ce miercuri a intentionat sa nasca acasa cu.

HALUCINANT: O femeie a incercat sa nasca ACASA, doar cu sprijin PSIHOLOGIC! Acum are DOSAR PENAL

O femeie din Iasi a incercat miercuri sa nasca acasa, insa si-a ranit grav copilul. in stare grava, atat femeia, cat si nou-nascutul au ajuns la spital, iar medicii s-au chinuit sa le salveze viata.

Moda doula face ravagii printre gravidele din Romania. O femeie din Iasi, aproape de moarte dupa ce a vrut doar suport psihologic la nastere

O femeie de 31 de ani din Iasi a vrut sa nasca acasa, supravegheata doar de o doula. E vorba de o persoana fara pregatire medicala, care ar fi trebuit sa ii asigure doar suport psihologic pe timpul nasterii. Gravida a ajuns in stare grava la spital, fiind salvata de medici.

Imagini APOCALIPTICE! Sute de tone de animale marine MOARTE, dupa o maree rosie. E STARE DE URGENTA (VIDEO)

Imagini apocaliptice in Florida, SUA. Autoritatile au decretat stare de urgenta dupa ce o maree rosie devastatoare, care ucide delfini, testoase marine si pesti intr-un ritm extrem de rapid, scrie Hotnews.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )