Libnet.ro
UNICEF

06:15

La un pas de tragedie! Tavanul unei scoli din Bucuresti s-a prabusit

Antena3 Antena3,
La un pas de tragedie! Tavanul unei scoli din Bucuresti s-a prabusit

La un pas de tragedie. La Scoala 141 din Rahova a picat tavanul de la ultimul etaj. Copiii nu se aflau la scoala, deoarece este Scoala Altfel zilele acestea, cu exceptia a patru fetite care au fost prinse. continuă pe Antena3

Tavanul unei SCOLI din Capitala S-A PRABUSIT peste banci! Nimeni nu s-a obosit sa-l repare - doar e scoala de cartier rau-famat (FOTO)

Tavanul scolii 141 din cartierul bucurestean Rahova s-a prabusit peste banci, intr-o clasa. - See more at:.

Tavanul unei scoli din Capitala a cazut in interiorul cladirii. Inspectorat: Niciun elev nu a fost ranit

Tavanul de rigips al unui corp de cladire al Scolii Gimnaziale 141 din Rahova s-a prabusit. Potrivit Inspectoratului Scolar General, cladirea respectiva urma sa fie reabilitata si niciun elev nu a fost ranit, copiii fiind in programul Scoala Altfel.

Un elev a fost muscat de un sarpe din curtea unei scoli din judetul Timis

Incident socant in curtea unei scoli din localitatea Ferendia, comuna Deta. Un elev de 10 ani, din judetul Timis,a fost muscat de un sarpe in timp ce se afla in curtea scolii. La.

Incident socant in curtea unei scoli din judetul Timis! Ce a patit un elev

Incident in judetul Timis, in curtea scolii dinlocalitateaFerendia, comuna Deta. Un copil de 10 ani a fost muscat de un sarpe, potrivit tion. ro. Incidentul s-a petrecut in curtea.

Tavanul unei scoli din Capitala s-a prabusit. Elevii erau plecati in excursie

La Scoala 141 din Rahova s-a prabusit tavanul de la ultimul etaj. Autoritatile sustin ca nu exista victime deoarece elevii erau plecati in excursie. Pe de alta parte, presa spune ca o fetita s-ar fi intoxicat cu praf. Alte 4 eleve ar fi fost prinse intre bucatile de rigips, dar acestea ar fi tefere.

Tavanul unei scoli din Capitala s-a prabusit. Elevii erau plecati in excursie. Medic: Nu exista nicio victima

La Scoala 141 din Rahova s-a prabusit tavanul de la ultimul etaj. Autoritatile sustin ca nu exista victime deoarece elevii erau plecati in excursie. Nu se confirma niciun fel de victime. Nu era nimeni in scoala in momentul in care a cazut tavanul, au declarat oficiali din Departamentul pentru Situatii de Urgenta pentru Adevarul.

Presedintele unei asociatii de proprietari din Bucuresti a fost prins in flagrant in timp ce comercializa, ilegal, tigarete in subsolul blocului

Presedintele unei asociatii de proprietari din Bucuresti a fost prins in flagrant in timp ce ambala, in subsolul blocului, tutun vrac pentru a-l vinde. in locatie a fost gasita cantitatea de 187 de kilograme de tutun, potrivit Politiei Capitalei, scrie Mediafax.

Jaf armat la o banca din Bucuresti, pe Soseaua Giurgului. Hotul ar fi fugit cu bani, nici o victima in urma incidentului

Un barbat cu identitate inca necunoscuta a jefuit joi la pranz o banca de pe Soseaua Giurgiului din Bucuresti sectorul 4), anunta Digi 24.

EXCLUSIV in premiera, liceele de elita din Bucuresti nu mai pot face in acest an Parada Absolventilor. Primaria Capitalei i-a trimis pe elevii de la Sincai si Caragiale sa defileze in curtea scolii

Liceele de elita din Bucuresti organizeaza in fiecare an Parada Absolventilor. La Caragiale e o traditie de 48 de ani, la Sincai doar de trei. Niciunul nu a mai primit insa in acest an autorizatie de la Primaria Capitalei .

EXCLUSIV. in premiera, liceele de elita din Bucuresti nu mai pot face in acest an Parada Absolventilor. Primaria Capitalei i-a trimis pe elevii de la Sincai si Caragiale sa defileze in curtea scolii

Liceele de elita din Bucuresti organizeaza in fiecare an Parada Absolventilor. La Caragiale e o traditie de 48 de ani, la Sincai doar de trei. Niciunul nu a mai primit insa in acest an autorizatie de la Primaria Capitalei .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )