Libnet.ro
UNICEF

06:30

Pasajul Ciurel se deschide maine 19 septembrie

B1 B1,
Pasajul Ciurel se deschide maine 19 septembrie

Primaria Capitalei a finalizat lucraeile la pasajul Ciurel iar circulatia pe pod va fi deschisa sambata 19 septembrie, a anuntat primarul Capitalei, Gabriela Firea. Lucrarile au inceput in 2010 si trebuia. continuă pe B1

Primaria Capitalei a finalizat lucrarile la Pasajul Ciurel Soferii pot circula pe pod incepand de sambata

Primaria Capitalei a finalizat lucrarile la Pasajul Ciurel, iar circulatia pe pod va fi deschisa sambata, a anuntat joi, primarul Capitalei, Gabriela Firea. Lucrarile la pasaj au inceput in 2010 si aveau termen de finalizare in decembrie 2014, iar inaugurarea vine cu o intarziere de peste 6 ani. Pasajul face parte din strapungerea spre Autostrada A1, o alternativa la bd. Iuliu Maniu, dar restul proiectului nu a fost construit, astfel ca, desi a costat 240 milioane lei, in faza actuala este practic doar un viraj la stanga si rezolva doar problema celor care vin de pe Soseaua Virtutii si intra pe Splaiul Independentei sau invers. Nu se poate merge inainte, pasajul oprindu-se in strada Amilcar Sandulescu care nu duce nicaieri.

Se intampla sambata, 19 septembrie, in Bucuresti! Gabriela Firea a facut anuntul mult asteptat acum

Joi, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a anuntat ca a fost finalizat un proiect inceput in anul 2010, si care avea ca termen de finalizare decembrie 2014. Gabriela Firea a facut anuntul. Se intampla sambata Gabriela Firea a anuntat ca, lucrarile la Pasajul Ciurel au fost finalizate. Sambata 19 septembrie va fi deschisa circulatia .

Horoscopul dragostei 19 septembrie 2020. Zodiile care vor avea mare noroc in iubire

Astrologii au realizat horoscopul dragostei pentru ziua de 19 septembrie 2020. Afla si tu care sunt zodiile care vor avea mare noroc in iubire! Horoscopul dragostei 19 septembrie 2020 BERBEC Te asteapta o zi minunata pe plan sentimental! Surprizele din partea iubituluiiubitei se tin lant iar asta iti da o stare euforica. in cazul in .

Veste buna pentru bucuresteni! Circulatia pe Pasajul Ciurel va fi deschisa sambata, de la ora 7.00

Bigada Rutiera a anuntat ca circulatia in nodul rutier Virtutii-Ciurel se va deschide sambata la ora 7. Astfel, se vor asigura dinspre centrul Capitalei relatiile spre Lujerului si Crangasi, prin coborarea pe Sos. Virtutii.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )