Libnet.ro
UNICEF

05:45

PASTE 2017. SAPTAMANA PATIMILOR. Ce se face in Joia Mare pentru a avea sanatate si noroc

Antena3 Antena3,
PASTE 2017. SAPTAMANA PATIMILOR. Ce se face in Joia Mare pentru a avea sanatate si noroc

Joi sau Joia Mare, in aceasta seara este randuita Denia celor 12 Evanghelii. Ne sunt amintite patru momente grele: spalarea picioarelor apostolilor de catre Hristos, Cina la. continuă pe Antena3

Saptamana Patimilor. Ce se face in Martea Mare pentru a avea sanatate si noroc

Crestinii au intrat inSaptamana Patimilor Saptamana Mare), o perioada premergatoare invierii Mantuitorului Iisus Hristos.

Saptamana Patimilor. Ce se face in Lunea Mare pentru a avea sanatate si noroc

Crestinii au intrat inSaptamana Patimilor Saptamana Mare), o perioada premergatoare invierii Mantuitorului Iisus Hristos.

RETETE DE PASTE. De ce are pasca forma rotunda? Sigur nu stiai asta

Pasca se face in Joia Mare. Pasca se face din faina de grau de cea mai buna calitate. Cel mai adesea, pasca are o forma rotunda pentru ca se crede ca scutecele lui Hristos au fost.

Joia Mare. Traditii si obiceiuri in Joia Mare

Banatul ramane o zona cu bogate si frumoase traditii pascale, care incep imediat ce se intra in post si continua pana in Saptamana Patimilor, iar in Joia.

Calea Luminii, evenimentul unic din Joia Mare, a ajuns la a 18-a editie. Mihai Serbanescu: se spune ca atunci cand implinesti 18 ani esti major

Calea Luminii, evenimentul unic in Romania ce are loc la Targoviste, a ajuns la cea de-a 18-a editie. in Joia Mare din Saptamana Patimilor, vor fi aliniate pe Bulevardul Carol I, 2018 lumanari, care vor inconjura Catedrala Mitropolitana si vor porni catre Gara Targoviste.

Calea Luminii, evenimentul unic din Joia Mare, a ajuns la a 18-a editie. Mihai Serbanescu: Se spune ca atunci cand implinesti 18 ani esti major

Calea Luminii, evenimentul unic in Romania ce are loc la Targoviste, a ajuns la cea de-a 18-a editie. in Joia Mare din Saptamana Patimilor, vor fi aliniate pe Bulevardul Carol I 2018 lumanari, care vor inconjura Catedrala Mitropolitana si vor porni catre Gara Targoviste.

PASTE 2017. Ce nu se face in Vinerea Mare

Vinerea Mare sau Vinerea Pastilor, Vinerea Seaca, Vinerea Patimilor, este o zi de mare doliu a intregii crestinatati pentru ca in aceasta zi a fost rastignit si a murit Mantu.

Ce nu stiai despre Saptamana Mare. Ce sa faci in MARTEA din SAPTAMANA PATIMILOR

MARTEA din SAPTAMANA MARE. In Martea Mare din Saptamana Patimilor Domnului, Sfintii Parinti au randuit sa se citeasca Pilda celor zece fecioare. MARTEA MARE din SAPTAMANA PATIMILOR. Aceasta pilda ne.

SUPERSTITII in JOIA MARE. Ce e interzis sa faci

in Joia Mare iti este interzis sa dormi in timpul zilei daca nu vrei sa fii lenes pe parcursul intregului an. in anumite sate romanesti, se crede ca femeile care a?.

Ce e bine si ce nu e bine sa faci in Saptamana Patimilor

Este bine ca in saptamana Patimilor sa se inceapa curatenia de luni. Se scot toate lucrurile afara, se aeriseste casa pentru ca toate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2756 seconds )